AtesClup.Com
Geri git   AtesClup.Com-Ate$ Seni Çağırıyoo! > Kültür ve Sanat > Sinema ve TV Dünyası

Sinema ve TV Dünyası Sinema ve TV İle İlgili Herşey

AtesClup.Com on Facebook

Yer İmleri

Yeni Konu Oluştur Cevapla

Seçenekler
Eski 21 Nisan 2008   #1
Aşk'a İnanmışt'ı
Yönetici
Aşk'a İnanmışt'ı Kullanıcısının Avatarı
Giriş Tarihi: 28 Mart 2008
Yer: ŞANLIURFA
İtibar Gücü: 15
Aşk'a İnanmışt'ı has a reputation beyond reputeAşk'a İnanmışt'ı has a reputation beyond reputeAşk'a İnanmışt'ı has a reputation beyond reputeAşk'a İnanmışt'ı has a reputation beyond reputeAşk'a İnanmışt'ı has a reputation beyond reputeAşk'a İnanmışt'ı has a reputation beyond reputeAşk'a İnanmışt'ı has a reputation beyond reputeAşk'a İnanmışt'ı has a reputation beyond reputeAşk'a İnanmışt'ı has a reputation beyond reputeAşk'a İnanmışt'ı has a reputation beyond reputeAşk'a İnanmışt'ı has a reputation beyond repute
Beyaz Melek'e iki ödül birden

Mahsun Kırmızıgül, ABD’deki 41.Uluslararası Houston Film Festivali’nden iki ödülle döndü.
Mahsun Kırmızıgül, ABD’den iki ödülle döndü. 41.Uluslararası Houston Film Festivali’nde en iyi yabancı film ve en iyi yönetmen jüri özel ödülü alan ‘Beyaz Melek’ filminin yönetmeni Mahsun Kırmızıgül, Atatürk Havalimanı’nda hem mutlu hem gururluydu.

Kırmızıgül, THY’nin tarifeli seferiyle Chicago'dan İstanbul’a gelişinde kameraların karşısına filmin oyuncularından Fadik Sevin Atasoy’la çıktı. Kırmızıgül aldıkları ödülleri tiyatro ve sinema dünyasının en büyük ustalarına armağan ettiklerini söyledi. ABD’deki ödül töreninin ardından filmin oyuncularından Fadik Sevin Atasoy ile birlikte Türkiye’ye dönen Kırmızıgül, Atatürk Havalimanı’nda gazetecilerin sorularını yanıtladı. Festivalde Türkiye’ye en iyi şekilde temsil ettiklerini belirten Kırmızıgül "Beyaz Melek bir sevgi filmi.

BENİM İÇİN ÇOK ANLAMLI

Bu sevgiyi hisseden ABD’li sinemaseverlere, festival jürisine teşekkür ediyorum. Türkiye’de seyircinin gösterdiği duyarlılığı ABD’li izleyicilerden ve jüriden de gördük" dedi. Sinemanın evrensel bir anlatım dili olduğunu vurgulayan Kırmızıgül, 'Benim için çok anlamlı bir ödül oldu. Bu iki ödülü benim filimde oynamış, yaş ortalaması 70 olan tiyatro ve sineme dünyasının en büyük ustalarına armağan etmek istiyorum" diye konuştu.

ÖDÜLÜ ALDI BAVULU KAYBOLDU

Kırmızıgül ayrıca festivalde kapanış filmi olarak gösterilmesinden dolayı gururlandığını da belirtti. Houston Film Festivali’nin dünyada en başarılı yönetmenler için bir köprü olduğunun altını çizen Fadik Sevin Atasoy ise “Hemen hemen hepsi ilk ödüllerini bu festivalde almış. Festivalin kapanışını Beyaz Melek ile yapmak gurur verici. Ülkemizi en iyi şekilde temsil ettiğimize inanıyoruz Çok mutluyuz" diye konuştu. Bu arada bavullarını bekleyen Kırmızıgül bir sürprizle karşılaştı. Kırmızıgül’ün bavulunu bir yolcu yanlışlıkla almıştı. Bavul karışıklığı kısa bir sürede çözüldü

Gönül çalamazsan aşkın sazını,ne perdeye dokun ne teli incit...Eğer çekemezsen gülün nazını ,ne dikene dokun ne gülü incit. . . ! Hz Mevlana
''Kalbim'' ( O şimdi uykuda ) ''Hayat'' ( )

Aşk'a İnanmışt'ı Kullanıcısına Bu Mesajı için Teşekkür Edenler:
_Ezel_ (27 Kasım 2009)
Eski 23 Nisan 2008   #2
Giden Gider
Forum Acemisi
Giriş Tarihi: 14 Nisan 2008
İtibar Gücü: 3
Giden Gider is on a distinguished road
Seyrettim Güzel bi Filmdi
Giden Gider Kullanıcısına Bu Mesajı için Teşekkür Edenler:
Aşk'a İnanmışt'ı (13 Mayıs 2008)
Eski 13 Mayıs 2008   #3
Aşk'a İnanmışt'ı
Yönetici
Aşk'a İnanmışt'ı Kullanıcısının Avatarı
Giriş Tarihi: 28 Mart 2008
Yer: ŞANLIURFA
İtibar Gücü: 15
Aşk'a İnanmışt'ı has a reputation beyond reputeAşk'a İnanmışt'ı has a reputation beyond reputeAşk'a İnanmışt'ı has a reputation beyond reputeAşk'a İnanmışt'ı has a reputation beyond reputeAşk'a İnanmışt'ı has a reputation beyond reputeAşk'a İnanmışt'ı has a reputation beyond reputeAşk'a İnanmışt'ı has a reputation beyond reputeAşk'a İnanmışt'ı has a reputation beyond reputeAşk'a İnanmışt'ı has a reputation beyond reputeAşk'a İnanmışt'ı has a reputation beyond reputeAşk'a İnanmışt'ı has a reputation beyond repute
evet cok güzel ve anlamlı bir filimdi

Gönül çalamazsan aşkın sazını,ne perdeye dokun ne teli incit...Eğer çekemezsen gülün nazını ,ne dikene dokun ne gülü incit. . . ! Hz Mevlana
''Kalbim'' ( O şimdi uykuda ) ''Hayat'' ( )

Yeni Konu Oluştur Cevapla

Yer İmleri

Etiketler
beyaz, birden, iki, meleke, ödül

Seçenekler