AtesClup.Com
Geri git   AtesClup.Com-Ate$ Seni Çağırıyoo! > Kültür ve Sanat > Sinema ve TV Dünyası > Yeni çıkan filmler

AtesClup.Com on Facebook

Yer İmleri

Yeni Konu Oluştur Cevapla

Seçenekler
Eski 09 Mart 2010   #1
mühür_gözlüm
Bölüm Yetkilisi
mühür_gözlüm Kullanıcısının Avatarı
Giriş Tarihi: 04 Kasım 2009
Yer: Kime Yar dediysek ; o Yar açtı Yarayı.. Belli ki sevenimiz yoktur , Yaradan'dan gayrı..
İtibar Gücü: 59
mühür_gözlüm has a reputation beyond reputemühür_gözlüm has a reputation beyond reputemühür_gözlüm has a reputation beyond reputemühür_gözlüm has a reputation beyond reputemühür_gözlüm has a reputation beyond reputemühür_gözlüm has a reputation beyond reputemühür_gözlüm has a reputation beyond reputemühür_gözlüm has a reputation beyond reputemühür_gözlüm has a reputation beyond reputemühür_gözlüm has a reputation beyond reputemühür_gözlüm has a reputation beyond repute
Smile Eyvah Eyvah!

26 Şubat 2010

Komedi

Demet Akbağ ve Ata Demirer

Filmin konusu:

Hüseyin (Ata Demirer), Trakya'nın bir köyünde ninesi ve dedesiyle büyüyen bir delikanlıdır. Hayatta iki büyük aşkı vardır: Klarnet çalmak ve Müjgan! Tam Müjgan'la da müzikle de hayatı mutlu mesut devam ederken, hiç beklemediği bir olay onu köyünden ayırır. Seyircinin kahkahalarla izleyeceği macerasında Hüseyin'e İstanbul'da önce klarneti destek olacaktır sonra da şarkıcı Firuzan (Demet Akbağ). İstanbul'un gece klüplerinde fırtına gibi esen ve albümü için heyecanla çalışan Firuzan'ın hayatı rengarenk ve bir o kadar da karışıktır. Hüseyin'le tanışınca ise hayatına hem kahkaha hem macera dahil olacaktır.

ALLAHIM RUHUMU DARALTMA KALBİMİ KARARTMA BENİ SENDEN BAŞKASINA YALVARTMA
Eski 09 Mart 2010   #2
Supervisor
Yönetici
Supervisor Kullanıcısının Avatarı
Giriş Tarihi: 27 Mart 2008
Yer: Gazi Antep
İtibar Gücü: 15
Supervisor has a reputation beyond reputeSupervisor has a reputation beyond reputeSupervisor has a reputation beyond reputeSupervisor has a reputation beyond reputeSupervisor has a reputation beyond reputeSupervisor has a reputation beyond reputeSupervisor has a reputation beyond reputeSupervisor has a reputation beyond reputeSupervisor has a reputation beyond reputeSupervisor has a reputation beyond reputeSupervisor has a reputation beyond repute
Ce: Eyvah Eyvah!

Güzel bir filme benziyor.

Okumak cehaleti alır, eşeklik baki kalır...

Twitter | Facebook

Eski 10 Mart 2010   #3
_masal_
Genel Yetkili
_masal_ Kullanıcısının Avatarı
Giriş Tarihi: 24 Ekim 2009
Yer: geLeceK karaNLık göLgeLEriNi ßize doğRu uZatmaKta umutLarıM ßiR türKü iLe avuNuR ßeLki...
İtibar Gücü: 36
_masal_ has a brilliant future_masal_ has a brilliant future_masal_ has a brilliant future_masal_ has a brilliant future_masal_ has a brilliant future_masal_ has a brilliant future_masal_ has a brilliant future_masal_ has a brilliant future_masal_ has a brilliant future_masal_ has a brilliant future_masal_ has a brilliant future

bncede izlmek gerek

Tek aşk vatan aşkı derdim ama bilmezdim benim vatanım senmişsin.. '

sensizliği anLataN heR cümLede özNediR beNim adıM...
Eski 10 Mart 2010   #4
mühür_gözlüm
Bölüm Yetkilisi
mühür_gözlüm Kullanıcısının Avatarı
Giriş Tarihi: 04 Kasım 2009
Yer: Kime Yar dediysek ; o Yar açtı Yarayı.. Belli ki sevenimiz yoktur , Yaradan'dan gayrı..
İtibar Gücü: 59
mühür_gözlüm has a reputation beyond reputemühür_gözlüm has a reputation beyond reputemühür_gözlüm has a reputation beyond reputemühür_gözlüm has a reputation beyond reputemühür_gözlüm has a reputation beyond reputemühür_gözlüm has a reputation beyond reputemühür_gözlüm has a reputation beyond reputemühür_gözlüm has a reputation beyond reputemühür_gözlüm has a reputation beyond reputemühür_gözlüm has a reputation beyond reputemühür_gözlüm has a reputation beyond repute

götüriiim seni bendensin bebişimmm

ALLAHIM RUHUMU DARALTMA KALBİMİ KARARTMA BENİ SENDEN BAŞKASINA YALVARTMA
Yeni Konu Oluştur Cevapla

Yer İmleri

Etiketler
eyvah

Seçenekler

Bağlantılar

Güvercin Rehberi | Güvercin Urfa | Cebinizdeki Dünya | mirc indir | vBulletin Destek | vBulletin Tema | AtesClup Portal

vBulletin® ile tasarlanmıştır.
Telif hakkı ©2000 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd. Aittir
© 2008-günümüz, AtesClup.Com. Her Hakkı Saklıdır. Tasarım Milon5.Com

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS! [Valid RSS] http://www.atesclup.com tested by McAfee Security http://www.atesclup.com tested by McAfee Security