AtesClup.Com
Geri git   AtesClup.Com-Ate$ Seni Çağırıyoo! > Müzik ve Video Dünyası > Video Klipler > İlginç ve Komik Videolar

İlginç ve Komik Videolar Birbirinden ilginç ve birbirinden komik videoları bu bölümde bulabilirsiniz.

AtesClup.Com on Facebook

Yer İmleri

Yeni Konu Oluştur Cevapla

Seçenekler
Eski 22 Aralık 2009   #1
Supervisor
Yönetici
Supervisor Kullanıcısının Avatarı
Giriş Tarihi: 27 Mart 2008
Yer: Gazi Antep
İtibar Gücü: 15
Supervisor has a reputation beyond reputeSupervisor has a reputation beyond reputeSupervisor has a reputation beyond reputeSupervisor has a reputation beyond reputeSupervisor has a reputation beyond reputeSupervisor has a reputation beyond reputeSupervisor has a reputation beyond reputeSupervisor has a reputation beyond reputeSupervisor has a reputation beyond reputeSupervisor has a reputation beyond reputeSupervisor has a reputation beyond repute
13 G.O.R.A-UFO gören masum köylü

+ YouTube Video
HATA: Eğer bu mesajı görüyorsanız, then YouTube kapalı veya bilgisayarınızda flash yüklü değil.

Okumak cehaleti alır, eşeklik baki kalır...

Twitter | Facebook

Supervisor Kullanıcısına Bu Mesajı için Teşekkür Edenler:
_masal_ (23 Aralık 2009)
Eski 23 Aralık 2009   #2
_masal_
Genel Yetkili
_masal_ Kullanıcısının Avatarı
Giriş Tarihi: 24 Ekim 2009
Yer: geLeceK karaNLık göLgeLEriNi ßize doğRu uZatmaKta umutLarıM ßiR türKü iLe avuNuR ßeLki...
İtibar Gücü: 36
_masal_ has a brilliant future_masal_ has a brilliant future_masal_ has a brilliant future_masal_ has a brilliant future_masal_ has a brilliant future_masal_ has a brilliant future_masal_ has a brilliant future_masal_ has a brilliant future_masal_ has a brilliant future_masal_ has a brilliant future_masal_ has a brilliant future
Ce: G.O.R.A-UFO gören masum köylü

hahaha

Tek aşk vatan aşkı derdim ama bilmezdim benim vatanım senmişsin.. '

sensizliği anLataN heR cümLede özNediR beNim adıM...
Eski 23 Aralık 2009   #3
-MiHR-
Genel Yetkili
Giriş Tarihi: 19 Nisan 2009
İtibar Gücü: 23
-MiHR- has much to be proud of-MiHR- has much to be proud of-MiHR- has much to be proud of-MiHR- has much to be proud of-MiHR- has much to be proud of-MiHR- has much to be proud of-MiHR- has much to be proud of-MiHR- has much to be proud of
Ce: G.O.R.A-UFO gören masum köylü

Belânı istedin, Allah da verdi... Doğrusu bu!

Taleb nasılsa, tabî´î, netîce öyle çıkar,

Meşiyyetin sana zulmetmek ihtimâli mi var?

"Çalış "´ dedikçe şerîat, çalışmadın, durdun,

Onun hesâbına birçok hurâfe uydurdun!

Sonunda bir de "tevekkül" sokuşturup araya,

Zavallı dini çevirdin onunla maskaraya!
Yeni Konu Oluştur Cevapla

Yer İmleri

Etiketler
goraufo, gören, köylü, masum

Seçenekler