AtesClup.Com
Geri git   AtesClup.Com-Ate$ Seni Çağırıyoo! > Eğlence > Resimler > Komik Resimler

Komik Resimler En matrak resimler...

AtesClup.Com on Facebook

Yer İmleri

Yeni Konu Oluştur Cevapla

Seçenekler
Eski 03 Haziran 2010   #1
Aşk'a İnanmışt'ı
Yönetici
Aşk'a İnanmışt'ı Kullanıcısının Avatarı
Giriş Tarihi: 28 Mart 2008
Yer: ŞANLIURFA
İtibar Gücü: 15
Aşk'a İnanmışt'ı has a reputation beyond reputeAşk'a İnanmışt'ı has a reputation beyond reputeAşk'a İnanmışt'ı has a reputation beyond reputeAşk'a İnanmışt'ı has a reputation beyond reputeAşk'a İnanmışt'ı has a reputation beyond reputeAşk'a İnanmışt'ı has a reputation beyond reputeAşk'a İnanmışt'ı has a reputation beyond reputeAşk'a İnanmışt'ı has a reputation beyond reputeAşk'a İnanmışt'ı has a reputation beyond reputeAşk'a İnanmışt'ı has a reputation beyond reputeAşk'a İnanmışt'ı has a reputation beyond repute
Kardan adam ölürse<:)

Gönül çalamazsan aşkın sazını,ne perdeye dokun ne teli incit...Eğer çekemezsen gülün nazını ,ne dikene dokun ne gülü incit. . . ! Hz Mevlana
''Kalbim'' ( O şimdi uykuda ) ''Hayat'' ( )

Son düzenleyen 50 Calibre; 03 Haziran 2010 19:09.
Aşk'a İnanmışt'ı Kullanıcısına Bu Mesajı için Teşekkür Edenler: 3 Kullanıcı
50 Calibre (03 Haziran 2010), Supervisor (03 Haziran 2010), _Ezel_ (07 Haziran 2010)
Eski 03 Haziran 2010   #2
Ruhum Yorgun
Misafir
Ce: kardam adam ölürse<:)

Hehe biliyordum, görmüştüm bunu
Eski 03 Haziran 2010   #3
50 Calibre
Genel Yetkili
50 Calibre Kullanıcısının Avatarı
Giriş Tarihi: 03 Ocak 2009
İtibar Gücü: 47
50 Calibre has a reputation beyond repute50 Calibre has a reputation beyond repute50 Calibre has a reputation beyond repute50 Calibre has a reputation beyond repute50 Calibre has a reputation beyond repute50 Calibre has a reputation beyond repute50 Calibre has a reputation beyond repute50 Calibre has a reputation beyond repute50 Calibre has a reputation beyond repute50 Calibre has a reputation beyond repute50 Calibre has a reputation beyond repute

Nasıl akıl etmişler, büyük planlama doğrusu.

Eski 03 Haziran 2010   #4
Supervisor
Yönetici
Supervisor Kullanıcısının Avatarı
Giriş Tarihi: 27 Mart 2008
Yer: Gazi Antep
Supervisor has a reputation beyond reputeSupervisor has a reputation beyond reputeSupervisor has a reputation beyond reputeSupervisor has a reputation beyond reputeSupervisor has a reputation beyond reputeSupervisor has a reputation beyond reputeSupervisor has a reputation beyond reputeSupervisor has a reputation beyond reputeSupervisor has a reputation beyond reputeSupervisor has a reputation beyond reputeSupervisor has a reputation beyond repute

Buraya da kar yağsa keşke biz de yapabilsek.

Okumak cehâleti alır, eşeklik bâki kalır...

Twitter | Facebook

Eski 07 Haziran 2010   #5
_Ezel_
Yardımcı Yönetici
_Ezel_ Kullanıcısının Avatarı
Giriş Tarihi: 30 Mayıs 2008
_Ezel_ has a reputation beyond repute_Ezel_ has a reputation beyond repute_Ezel_ has a reputation beyond repute_Ezel_ has a reputation beyond repute_Ezel_ has a reputation beyond repute_Ezel_ has a reputation beyond repute_Ezel_ has a reputation beyond repute_Ezel_ has a reputation beyond repute_Ezel_ has a reputation beyond repute_Ezel_ has a reputation beyond repute_Ezel_ has a reputation beyond repute
Ce: Kardan adam ölürse<:)

kardan adamlar ölmezzz.Dgüzeldi teşekkürler

Ben Senin TAŞUCU'na Gelebilme İhtimalini Sevdim...
Eski 16 Haziran 2010   #6
Aşk'a İnanmışt'ı
Yönetici
Aşk'a İnanmışt'ı Kullanıcısının Avatarı
Giriş Tarihi: 28 Mart 2008
Yer: ŞANLIURFA
Aşk'a İnanmışt'ı has a reputation beyond reputeAşk'a İnanmışt'ı has a reputation beyond reputeAşk'a İnanmışt'ı has a reputation beyond reputeAşk'a İnanmışt'ı has a reputation beyond reputeAşk'a İnanmışt'ı has a reputation beyond reputeAşk'a İnanmışt'ı has a reputation beyond reputeAşk'a İnanmışt'ı has a reputation beyond reputeAşk'a İnanmışt'ı has a reputation beyond reputeAşk'a İnanmışt'ı has a reputation beyond reputeAşk'a İnanmışt'ı has a reputation beyond reputeAşk'a İnanmışt'ı has a reputation beyond repute
Ce: Kardan adam ölürse<:)

ben teşekkür ederim yorumlar için

Gönül çalamazsan aşkın sazını,ne perdeye dokun ne teli incit...Eğer çekemezsen gülün nazını ,ne dikene dokun ne gülü incit. . . ! Hz Mevlana
''Kalbim'' ( O şimdi uykuda ) ''Hayat'' ( )

Yeni Konu Oluştur Cevapla

Yer İmleri

Etiketler
adam, kardam, kardan, ölürse<

Seçenekler