|
||||||
| Resimli Şiirler Resimli şiirleri paylaşabilirsiniz... |
| Yer İmleri |
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 |
|
Genel Yetkili
Giriş Tarihi: 03 Ocak 2009 Mesajlar: 375
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Tütünse tütün – dumansa duman; yan ha yan Nedir senden cektigim? bi senmisin ki dünyada kalan Mecburmu saydin kalbimi sana, gözlerindeki durusuna, bakisina Icimden bir türlü cikmayasina Müebbet mi sandin askim sana ![]() Düskün mü kanla yazilan yollarina, gözlerimden düsen her bir damla Nedir nedir senden cektigim.. Var anla zalim benim askim kölemi sana ? ![]() Kasinla gözün arasinda kaldim, SUS! kandim ha kandim – yandim ha yandim Ben dudaklarinin arasinda kaldim, sen bunun yarinidami yok sandin ? Yikila yikila düse kalka geldim, ömrümü talan ettim askin yüzünden Aldana aldana pesinde seldim, yiktin bendimi / cölüm kibirinden Oy ben öleyim kapina dilencimi aldin beni Sustum diye cekermi saydin seni! Ey zalim git gerisini sen anla, tiryakimi sandin benim askim sana? ah icimden söküp atamiyorsam, her türlü ziyanina katlaniyorsam, öldügümü takmiyorsam ve hala ayakta duruyorsam tatli seste nur hilalde hayat agacinda hala siir okuyorsam, tas mi sandin ? senden gitmiyorsam, müptelansam, ben simdi ölüyorsam takmiyorsan sen; ziyan saymiyorsam cekiyorsam ben, sana tapiyorsam; belamisin sen ? ![]() Nazlim, tüm kahrina talibim diye, asktaki onur tek sana yok diye zülüflerine vurgun yedim diye, ALLAHIMdami yok sandin sen benim Alkislar altinda agliyorken, daglar ardinda kayboluyorken Sazimdaki telde iniliyorken, gelmedin gelmedin.. Oy ben öleyim dilan, daglar ardinda kalan, sen beni sevmedin bir an! Oy ben öleyim dilan.. Güler gecerim sardunyalarindan, aglar silerim rüyalarindan, bakislarindan. utanir söyleyemem, saklanir gizlenirim usul adimlarindan ve birgün susar giderim hayatindan .. |
|
| 50 Calibre Kullanıcısına Bu Mesajı için Teşekkür Edenler: 2 Kullanıcı | mühür_gözlüm (20 Haziran 2010), _Ezel_ (19 Haziran 2010) |
|
|
#2 |
|
Yardımcı Yönetici
Giriş Tarihi: 30 Mayıs 2008 Mesajlar: 3,803
Ce: Kaşınla Gözün Arasında Kaldım...
Müebbetmi sandın aşkımı sana
![]() harikaydı ellerine sağlıkk
|
#3 |
|
Bölüm Yetkilisi
Giriş Tarihi: 04 Kasım 2009 Yer: Kime Yar dediysek ; o Yar açtı Yarayı.. Belli ki sevenimiz yoktur , Yaradan'dan gayrı.. Mesajlar: 1,557
Ce: Kaşınla Gözün Arasında Kaldım...
senden gitmiyorsam, müptelansam, ben simdi ölüyorsam takmiyorsan sen;
ziyan saymiyorsam cekiyorsam ben, sana tapiyorsam; belamisin sen ? ![]() çok güzeldi emegine saglık
| Yer İmleri |
| Etiketler |
| arasında, gözün, kaldım, kaşınla |
| Seçenekler | |