2015 En güzel iyi geceler mesajları

Aşk'a İnanmışt'ı

Genel Yönetici
Staff member
Katılım
28 Mart 2008
Mesajlar
23.243
Tepki puanı
2.147
Puanları
163
Yaş
40
Bulunduğu Yer
ŞANLIURFA
Tuttuğu Takım
GALATASARAY
** - ** Allahım sana en güzel uykuları ve benli rüyaları bahşetsin biriciğim.
** - **Arım balım peteğim, gülüm dalı çiçeğim, güzel aşkım iyi geceler.
** - ** Arım balım peteğim, gülüm dalı çiçeğim, karizmatik erkeğim iyi geceler.
** - ** Artık sırdaş değil geceler bana. Sana duygularımı iletebileceğim telefonuna mesajla. En içten duygularımla iyi geceler sevdiğim sana.
** - ** Aşk dolu sesinle bana iyi geceler de ki... Kalbim huzur içinde uyusun!
** - ** Aşk sarhoş gezmektir ıssız boş sokaklarda. Bir kalp çizip içine isminin başharflerini yazmaktır buğulu camlara. Bu mesaj vasıtasıyla aşkımı gönderiyorum sana. İyi geceler aşkitoma.
** - ** Aşkım rüyamda seni göreyim dicem ama o zaman korkuyla uyanıyorum, o gördüğüm rüya deil kabus oluyo.
** - ** Bedenim yatağımda esir gibi dururken; aklım, fikrim, ruhum, kalbim senin yanında özgürce uyumakta olacak. İyi uykular!
** - ** Ben ay olsam Sen benim gökyüzümsün, ben güneş olsam sen yine benim gökyüzümsün. Ben sensiz olamam, sende bensiz olamazsın iyi uykular tutkum!
** - ** Ben her gece, gecenin karanlığında değil, gözlerinin karanlığında uyuyorum. Kara gözlüm iyi geceler.
** - ** Ben seni gündüzlerden daha çok geceleri yaşıyorum. Yalnız geçen geceme yoldaşım iyi uykular!
** - ** Beyaz bir güvercin yolluyorum sana; kanatlarında mutluluk, yüreğinde sevgi ve sadakat, kar beyaz tüylerinde umut, gagasında iyi geceler öpücüğü, yanağını uzat…
** - ** Bir dua gönderiyorum Allah’ıma sen uyurken rüyanda beni göresin diye. Seni seviyorum aşkım. İyi geceler sana.
** - ** Bir Güne Seninle Başlayıp Bu Günü’de Seninle Bitirmenin vermiş Olduğu Huzurla yastığa Başımı Koydum ve Sana tatlı Rüyalar Görmen için dua ediyorum Sevgilim iyi geceler.
** - ** Bir Güne Seninle Başlayıp Bu Günüde Seninle Bitirmenin vermiş Olduğu Huzurla yastığa Başımı Koydum ve Sana tatlı Rüyalar Görmen için dua ediyorum Sevgilim iyi geceler.
** - ** Bir kuş misali uçsa dudaklarım sana doğru. Konsa kıpkırmızı dudaklarına irkilir misin? Yoksa onu alıp kendine seninkileri bana gönderir misin? İyi geceler aşk busem.
** - ** Bir Müzik Çalıyor içimde Adı Aşk Nağmeleri ile Süslenmiş, Bir Aşk var Kalbimde Adı Seninle Başlar Sonunu Sadece ölüm yazar Seni Seviyorum Birtanem iyi Geceler
** - ** Bir Müzik Çalıyor içimde Adı Aşk Nağmeleri ile Süslenmiş, Bir Aşk var Kalbimde Adı Seninle Başlar Sonunu Sadece ölüm yazar Seni Seviyorum Birtanem iyi Geceler
** - ** Birden uyandım. Doğruldum yatağımda. Yastığım gözyaşlarımdan sırılsıklam. Son bir damla gözyaşım ise süzülüyor hala yanaklarımdan. Kabusum oldu sensiz geceler artık bana. Bensiz geçirdiğin son gece olması dileğimle iyi geceler sana.
** - ** Bu gece dolunay var gökyüzünde, kutup yıldızı yine belirgin. Sen rahat uyu diye bekçi atadım onları gecene. İyi geceler gökyüzümün en parlak ve güzel yıldızı.
** - ** Bu gece hayallerimi, aşkımı gönderiyorum sana yeniden bu mesajla. Sığın içlerine hangisini istersen. Korur seni tüm kabuslardan. Sen rahat uyu sevdiğim. İyi geceler biriciğim.
** - ** Bu gece senin gözlerin için uyuyacağım, sen uyurken gizlice ellerini tutup saçlarını okşayacağım, sana yaklaşıp o her zaman duyduğun şeyi söyleyeceğim ; SENİ ÇOK SEVİYORUM VE HEP SEVECEĞİM İYİ GECELER.
** - ** Bu gece yağan yağmura yazdım sana olan duygularımı. Seni ne çok sevdiğimi anlatsın diye sel olup aksın üstüne. İyi geceler birtanem, damlaların çıkardığı ses sana ninni olsun. rüzgar haykırsın seni ne kadar çok sevdiğimi ve sensiz geçen gecelerdeki ıstırabımın sesini.
** - ** Bu mesajları facebook veya twitter hesaplarınızdada paylaşarak sevdiğinizi hoşnut edebilirsiniz. Yada buradaki bütüm mesajları beğendiyseniz facebook veya twitter da sayfamızı tamamen sevdiğinizle paylaşabilirsiniz. Aşkını aşk gibi yaşayanlar için olsun bu yazılarımız ve mesajlarımız. Malum bazı saman alevi gibi aşk yaşayanlarda var..!
** - ** Bugün de Başımı Yastığa Bana Vermiş Olduğun Mutlulukla Koyuyorum, Yarın ise Hayata Bana Verdiğin Huzurla Uyanacağım Seni çok Seviyorum Canım Benim iyi Geceler HerşeyiMmMmM
** - ** Bugün de Başımı Yastığa Bana Vermiş Olduğun Mutlulukla Koyuyorum, Yarın ise Hayata Bana Verdiğin Huzurla Uyanacağım Seni çok Seviyorum Canım Benim iyi Geceler HerşeyiMmMmM
** - ** Dilim adını anarken uyuyabilirim ama uyusam bile kalbim adını daima anar. İyi uykular unutulmazım!
** - ** Duvarıma bakarken boş odamın, birden sen beliriverdin. Çevirdim gözlerimi baktım karanlık tavana yine geldin. Usulca yaklaşıp yanağıma bir buse verdin. Bende gönderiyorum canım sana. Öptüm biriciğim iyi geceler sana.
** - ** Elimden gelse Şu Yıldızlara Adını Yazarım, işte O zaman Geceler Bile Seninle Anlam Kazanır Birtanem iyi geceler.
** - ** En güzel gecelerin en güzel rüyalarını gör bitenem tatlı uykular.
** - ** Gece bir başka giyer siyahını, yıldızlar daha sönük olur, yakamozlar başka çizer denize kendini ve hayat daha kahpe oynar oyununu sen yanımda yoksan…
** - ** Gece bir başka giyer siyahını, yıldızlar daha sönük olur, yakamozlar başka çizer denize kendini ve hayat daha kahpe oynar oyununu sen yanımda yoksan… Beyaz bir güvercin yolluyorum sana; kanatlarında mutluluk, yüreğinde sevgi ve sadakat, kar beyaz tüylerinde umut, gagasında iyi geceler öpücüğü, yanağını uzat…
** - ** Gece lambasının loş ışığı vuruyordur şimdi o güzel yüzüne. Ne kadar da güzelsin öyle, her halinle. Düşüncelerimdeki tek güzele iyi geceler.
** - ** Gece olup güzel gözlerin yenik düştüğünde uykusuzluğa, seni gökyüzünden alıp düşlerime emanet ediyorum, gözlerimden uzaksın belki ama daima yüreğimdesin unutma. İyi Geceler.
** - ** Geceler sessiz, soğuk, ayaz. Sevgim o kadar sıcak ki onu gönderiyorum sana, ört üstüne sakın üşüme diye. İyi geceler canıma.
** - ** Geceleri Uzaklara çığlık Olur Sesim, Denizden çıkan Yosun Kokusundan Keskin Sana Olan özlemim, Bu gece Sırf Senin İçin Kapanıyor Gözlerim. İyi Geceler Herşeyim!
** - ** Gecenin Çekilmez Soğukluğu Seninle Vız Gelir bana Her Başımı yastığa Koyduğumda Dualarım Sadece Sana Birtanem Seviyorum Seni iyi geceler.
** - ** Gökyüzü mehtabı nasıl beklerse, sahiller dalgaları nasıl özlerse, kuru toprak suya nasıl hasretse sende benim hasretimsin aşkım, iyi geceler seni çook seviyorum.
** - ** Gözlerinde Yalakadım Hayatı Bırakmam, Sözlerinle Başladı Kalbim Atmaya Durduramam Sadece Sabahların Yakıcı Güneşine Değil gecelerin Soğuk Sessizliğinede Anlattım Aşkımı Şimdi Olduğu Gibi Seviyorum Seni iyi geceler Birtanem.
** - ** Gözlerinde Yalakadım Hayatı Bırakmam, Sözlerinle Başladı Kalbim Atmaya Durduramam Sadece Sabahların Yakıcı Güneşine Değil gecelerin Soğuk Sessizliğinede Anlattım Aşkımı Şimdi Olduğu Gibi Seviyorum Seni iyi geceler Birtanem.
** - ** Günün birinde hayat seni boş verirse ve yüreğin sana yalnız bırakıldığını söylerse aldırma çevir gözlerini gökyüzüne sana gülümseyen gözlerimi göreceksin aşkım. İyi uykular tatlı rüyalar.
** - ** Hayatı Seviyorsam Anlamı Sen Olduğun için Seviyorum geceleri uyuyorsam Sabaha Adınla Başlamak için uyuyorum biriciğim iyi geceler.
** - ** Hayatımsın ve ben sadece seni yaşayabilirim… Seni yaşadığım hergün için yanağına bir buse gönderiyorum huzurla uyu bitanem.. huzurlu ve mutlu… İyi geceler.. Seni seviyorum.
** - ** Hep aklımdasın öylesine bendesin ki hiç bitmek, tükenmek bilmeyen bişey bu, bu can bu bedenden çıkana, bu diyardan göçene dek görebildiğim tek gerçek rüyam sensin tatlı rüyalar meleğim.
** - ** Her gece gecenin ıssızlığına değil, sensiz geçen geceye sarılıp uyuyorum. İyi uykular ay yüzlüm!
** - ** Her gece olduğu gibi bu gecede uykusuzluğumun sebebi aşkım! Hasrettim! Özlemim! Nefesim iyi geceler.
** - ** Her gece varlığının verdiği huzurla başımı yastığa koyuyorum herşeyim… Sonsuza kadar hep benim ol çünkü sadece seninle bu can var olur, şimdi yine seni düşünerek yatıyorum Allah rahatlık versin.
** - ** Hergün hasretindeyim bu gece olduğu gibi.. Uyumadan önce şunları söyleyim sana aşkım; Keşke sabaha kadar uykusuz kalsamda sana bakabilsem.. Keşke benim üzerimde yorgan olmasa donsamda senin yanında uyuyabilsem.. Keşke gözlerimi kapattığımda ellerim yanımdaki yastığa dokunduğunda o yastığı boş bulmasam.. Yine yalnız bir rüyaya dalıyorum.. Sensizim iyi geceler! Bütün bunları yaşıyabilmek için mutlu yarınlara kadar yalnız uyuyacağım sevgilim.
** - ** Huzur Dolu gecelerimin, Tatlı Rüyalarındaki Rüyaları tatlandıran Ten varlıksın, iyi geceler Sevgilim. :love
** - ** İnsan uyumadan önce ne düşünürse rüyasında onu görürmüş derlerdi de inanmazdım. Demek ki her gece rüyalarımda seni görmemin nedeni buymuş. Sende beni düşün uyumadan önce. İyi rüyalar aşkım. Rüyalarda buluşmak dileğiyle.
** - ** İsyanım sensiz geçen gecelerime. Ben seni düşünmekten uyuyamazken sen rahat ve huzurlu uyu diye bu mesajı gönderiyorum sana. İyi geceler canım. Rüyalarda kavuşmak dileğiyle.
** - ** İyi geceler birtanem. En tatlı uykular en güzel rüyalar senin olsun.
** - ** İyi ki varsın birtanem. Rüyaların en güzeli bu gece seninle olsun. iyi geceler sevgilim. Seni çok seven aşkın.
** - ** İyi uykular gecemi aydınlatan yıldız gözlüm!
** - ** İyi uykular yüreğimdeki hıçırığım, iyi uykular ulaşamadığım feryadım, iyi uykular çok derin yaşadığım aşkım!
** - ** Kalabalık yıldızlar içinde arama gözlerimi… ben sana ay kadar büyük yansıyacağım, ışığımla aydınlan ve tatlı uyu hayal gözlüm…
** - ** Kalbinin ışığı Gecenin karanlığını bastırsın Rüyaların mutluluk yağmurlarında geçsin Geçen mutlu Kalbin huzur dolu olsun İyi geceler!
** - ** Karanlık geceni aydınlatsın kalbimdeki aşkın nurlu ışığı. Rüyalarının esas oğlanı olayım sevgilim. İyi geceler sonsuz aşkım.
** - ** Müjde… Bu gece günahlarda %100 e varan indirimler, iyiliklerde 1000 kata varan extra puanlar sizi bekliyor… NOT: Kul hakkı kampanya dışıdır… İYİ GECELER…
** - ** Özlemim sana sevdiğim. Sensiz rüyalarımdan artık bıktım. Umarım sen beni rüyalarında görüyorsundur. İyi geceler biriciğim. Seni çookk seviyorum.
** - ** Rüyalara rest çektim uyumuyorum herkes derin uykudayken ben sana dalıyorum uyku çok tatlı derler ben seni tadıyorum onlar uykuya ben sana doyamıyorum Bitanem iyi geceler .
** - ** Rüyalarda hayal Ettiğim Hayallerimi Gerçekleştirmek için Sevdiğim Yaşama Sebebim İyi Geceler
** - ** Rüyaların içinde Seninle Yaşanmamış Anları yaşamak Dileğiyle iyi Geceler Sevgilim
** - ** Sabahların güneşi kalbini gecelerin Yıldızları ise Gözlerini Anımsatır Bana herşeyim iyi Geceler.
** - ** Sen Yokken Yanımda, gecelerin tatdı, tuzu hayalin olur sevgilim iyi geceler :love
** - ** Seni çok seviyorum gülüm. Sevgimi üstüne al, yorgan gibi korur seni tüm gece boyunca. İyi geceler aşkım.
** - ** Senin Kadar Tatlı Bir Rüya Görmek için bütün gün uyumak isterdim aşkım :) iyi geceler
** - ** Seninle Başladığım Bugüne Seninle Bitirmenin Vermiş Olduğu Sevinçle, Devam Etmek için Senin kadar tatlı Bir rüya görmenin hevesi içindeyim rüyalarımın en tatlı sahibi seviyorum seni iyi geceler.
** - ** Seninle Başladığım Bugüne Seninle Bitirmenin Vermiş Olduğu Sevinçle, Devam Etmek için Senin kadar tatlı Bir rüya görmenin hevesi içindeyim rüyalarımın en tatlı sahibi seviyorum seni iyi geceler.
** - ** Seninle kurduğum hayaller olmasa, geceler bana kabus olurdu. İyi uykular sevgilim!
** - ** Seninle Yaşadığım Hayat Gördüğüm veya göreceğim en güzel rüyalara bedel Sevgilim iyi Geceler.
** - ** Sevgi yağmuru olsam yağsam odana. Islatsam sen tek tek düşen damlalarımla yavaş yavaş. Rüyalarında aşk seli olup aksam üstüne. Sen rahat uyu birtanem, İyi geceler sevgilim .
** - ** Sizler için seçtiğimiz en güzel anlamlı iyi geceler mesajları ve anlamlı iyi geceler sözleri.
** - ** Sizlerde size ait olan orjinal sevgi, günaydın, iyi geceler, doğum günü, aşk, mesajlarınız varsa yorumlarınızda yazın yayınlayalım..!
** - ** Uzadı gecelerim, sabah olmuyor. Sensiz birtanem, odama hiç güneş doğmuyor. İyi geceler benim için doğan mehtabım.
** - ** Yalan Hayatta Yaşadığım tek Gerçek Rüyasın Sevgilim Bu Rüyadan Asla Uyanmak istemiyorum
** - ** Yaşadığım Kadar Değil Yaşattığın kadar Seviyorum Seni Bebeğim Bu Gece de Dualarım Seninle Benim yaşama Sebebim Sensin iyi Geceler Aşkım.
** - ** Yüce Rabbim En Güzel Rüyaları Sana Mutlulukları Hayatına Huzuru ise Yaşadığın Hayata Bağışlasın iyi Geceler Sevgilim
** - ** Yüreğin doğan güneşi değil batan güneşi seçsin, çünkü doğan güneş elbet batacaktır ama batan güneş yeni umutlarla doğacaktır yarınki güneş senin için bitanem iyi geceler.
 
Back
Yukarı