2016 KPSS Tüm branş ve kurumlara ne kadar kişi alınacak

mine

Demirbaşlardan
Katılım
5 Mayıs 2008
Mesajlar
1.902
Tepki puanı
106
Puanları
113
Yaş
39
Bulunduğu Yer
ankara
Tuttuğu Takım
GALATASARAY
Şoför branşı için toplam alım sayısı 58 olarak belirlendi. Alımlar Devlet Opera Ve Balesi Genel Müdürlüğü, Gelir İdaresi Başkanlığı, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Tunceli Üniversitesi, Kilis 7 Aralık Üniversitesi, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, Bursa Teknik Üniversitesi, Ahi Evran Üniversitesi, Gebze Teknik Üniversitesi, Ordu Üniversitesi, Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü, Gebze Teknik Üniversitesi, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Bayburt Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Ankara Üniversitesi, Karabük Üniversitesi, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi, Bartın Üniversitesi'ne yapılacak. Alım yapılacak kadrolara esas branş nitelik kodları şu şekilde: 3001,6514, 6519, 7302 kodu ile alım yapılacak.

Teknik ressam branşı için toplam alım sayısı 1olarak belirlendi. Alımlar Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü'ne yapılacak. Alım yapılacak kadroya esas branş nitelik kodu şu şekilde: 3359 kodu ile alım yapılacak.

Tekniker için toplam alım sayısı 403 olarak belirlendi. Alımlar Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü, İçişleri Bakanlığı, Adnan Menderes Üniversitesi, Makina Ve Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürlüğü, Iğdır Üniversitesi, Sinop Üniversitesi, Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü, Vakıflar Genel Müdürlüğü, Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanlığı, Türk-Alman Üniversitesi, Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdürlüğü, Amasya Üniversitesi, Mustafa Kemal Üniversitesi, Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdürlüğü, Cumhuriyet Üniversitesi, Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdürlüğü, Makina Ve Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürlüğü, Gebze Teknik Üniversitesi, Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü, Marmara Üniversitesi, Türkiye İlaç Ve Tıbbi Cihaz Kurumu, Ahi Evran Üniversitesi, Mustafa Kemal Üniversitesi, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Hitit Üniversitesi, Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Gebze Teknik Üniversitesi, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Selçuk Üniversitesi, Bayburt Üniversitesi, Et Ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü, Adıyaman Üniversitesi, Kırklareli Üniversitesi, Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü, Hakkari Üniversitesi, İstanbul Medeniyet Üniversitesi, Ankara Üniversitesi, Tapu Ve Kadastro Genel Müdürlüğü, Afyon Kocatepe Üniversitesi, Uludağ Üniversitesi, Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü, Gıda, Tarım Ve Hayvancılık Bakanlığı'na yapılacak. Alım yapılacak kadroya esas branş nitelik kodu şu şekilde: 3249, 3319, 3347, 3293, 7257, 3249, 7300, 3297, 3366, 1101, 7314 3225 kodu ile alım yapılacak.

Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni için toplam alım sayısı 322 olarak belirlendi. Alımlar İçişleri Bakanlığı, Karayolları Genel Müdürlüğü, Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü, Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreterliği, Ekonomi Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı'na yapılacak. Alım yapılacak kadroya esas branş nitelik kodu şu şekilde: 3278, 3179, 3499, 7300, 7225, 6225, 7328 kodu ile alım yapılacak

Veteriner Sağlık Teknikeri için toplam alım sayısı 56 olarak belirlendi. Alımlar Mustafa Kemal Üniversitesi Ve Gıda, Tarım Ve Hayvancılık Bakanlığı'na yapılacak. Alım yapılacak kadroya esas branş nitelik kodu şu şekilde: 3021 kodu ile alım yapılacak.

Veznedar için toplam alım sayısı 1 olarak belirlendi. Alımlar Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürlüğü'ne yapılacak. Alım yapılacak kadroya esas branş nitelik kodu şu şekilde: 3173 kodu ile alım yapılacak.

Zabıta memuru için toplam alım sayısı 171 olarak belirlendi. Alımlar Lüleburgaz Belediye Başkanlığı, Küçükçekmece Belediye Başkanlığı, Zeytinburnu Belediye Başkanlığı, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kadıköy (İstanbul) Belediye Başkanlığı, Karatay Belediye Başkanlığı, Rize Belediye Başkanlığı, Şahinbey Belediye Başkanlığı ve Haliliye Belediye Başkanlığı'na yapılacak. Alım yapılacak kadroya esas branş nitelik kodu şu şekilde: 3173 kodu ile alım yapılacak.
 
Back
Yukarı