Daha yüzlerce şairimiz var ama ben popüler olanlardan seçtim... Size hitap eden şair listede yoksa aşağıda belirtiniz. :wink:
Ce: Duygulariniza En iyi Hangi $air Hitap Ediyor? Aslında hepsini çok seviyorum,hepsinin şiirlerinde bişeyler buluyorum kendimden ama özdemir asaf farklı
Ce: Duygulariniza En iyi Hangi $air Hitap Ediyor? hepsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii her biri çok kıymetli ve yerleri ayrı bnde seçim yapamıyciimmmm
Ce: Duygulariniza En iyi Hangi $air Hitap Ediyor? hehe o zmn hepsi die bi seçenk ekliyiver beniim için cicimmmm
Ce: Duygulariniza En iyi Hangi $air Hitap Ediyor? Nâzım Hikmet Ran'ın şiirlerinden bir kaçını dinledim güzeldi. Diğerlerini dinleme fırsatım olmadı henüz.
Ce: Duygulariniza En iyi Hangi $air Hitap Ediyor? walla seçmek zor ama kahraman tazeoğlunu çok seviyorum diğerlerinide seviyorum
Ce: Duygulariniza En iyi Hangi $air Hitap Ediyor? ben kahramancıyım zaten birde cemal safiyi çok severim birde kendimi bende şairim zaten siteden beni seven yok demek ünlü olamamışım daha