Grup Vitamin - Sürtündürt Sözleri Sürtündürt İtele Değdir Yahu dokunma itele Eeeeeeğğ Aaaağğ Vahh Vaaağğğy Eeey Aaahh Mektup geldi, hele bakayım neler yazmış. Gözünü sevdiğimin memleketi Burnumda tütüyor valla. Değdir İtele Mektubuni aldık kurban, inan ki çok sevindik, Büyük şehir nasıldır vallahi merak ettik, Özledik bizler seni, kaynana, gelin görümce Öküz sana alışmış, yem yemiyor beni görünce İtele Süüürt Değdir Taş toprak altın diyor, para da göndermiyorsun, Bir de hiç utanmadan keyfim gıcır diyorsun, Dikkat ol İstanbul'da, başın girmesin belaya, Köydeyken tek başına gidemezdin helaya Kiserim Değdirt Eeh, sürt Dur yaa! Hemi taym Gözlerimiz yollarda hep seni bekliyoruz, Herkeş seni soruyor, hasretlik çekiyoruz, Seni en çok sual eden karın Ayşe olmuştur Dokuzuncu bebesini, ahırda doğurmuştur Uyurken taş diz, Siz ve biz Eğğ, ııhh.. Urgala Durun! Olmadi, baştan.. Muhtar diyor ki: "Cahildir, büyük şehir onu yutar, Köyüne geri dönsün, buralar ona yeter. " Gelmiyorsun hep buraya, çağırıyorsın bizleri. İyi geldi galiba İstanbul'in kızları Değdir, Dur, değdirme! Şimdi sürt! Öğüğğ! İstop! Baştan canım. Türkücü de olamamışsın, şehir beni bekliyor canım, Benim kabiliyetimi köyde herkes biliyor, Hasat zamani geçti ürün çok az bu sene, Biz de şehire gelecegiz herhalde, yol gözüktü bize yine Bir daha değdirirsen çizerim, Yahu durun mikrofon düşüyor! Zımbala.. İstop. Niye durduk? Ne gerek var bizim orda insanca yaşamaya? Temiz havaya, bol gıdaya, dostluk, arkadaşlık hepsi hava. Mertlik olmuş magandalık, insanlık, garamporalık, Neyimize yetmiyordu Nazlı Çakmak, bafra cigaralık.