Merhabalar =) Karakter kısıtlaması sebebiyle TilkiBey olarak üye oldum (yetkililere duyrulur @Supervisor abi ) Normalde Tilkißey nickini kullanmaktayım genelde Geldik bari selam verelim dedim =) M Sami Yöntem ~ Tilkißey Kendimi tanıtmaya pek alışkın değilim, sorusu olan olursa buralardayım =)
Valla uzun süredir böyle burası. Forumlara pek rağbet kalmadı eskisi gibi. Kendi çapımızda ayakta kalmaya çalışıyoruz yıllardır. Alıştık artık böyle durgunluğa.
Hic genel forum tutturamamin sebebi bu yani Destek forumlari ölmüyor pek sanirim GT-I9500; Android 4.3; Tapatalk Test Build
Destek forumlarına da bakıyorum bir kaçı dışında geri kalanı da iş yapamaz duruma gelmiş. Özellikle vBulletin destek forumları. Sosyal ağlar forumlara çok büyük bir darbe vurdu ne yazık ki. Millet işin kolayına kaçıyor hep. Elimi oynatayım da kayıt olayım bir şeyler yazayım diyen yok. : )