Jackpot Daebak

Aşk'a İnanmışt'ı

Genel Yönetici
Staff member
Katılım
28 Mart 2008
Mesajlar
23.246
Tepki puanı
2.148
Puanları
163
Yaş
40
Bulunduğu Yer
ŞANLIURFA
Tuttuğu Takım
GALATASARAY
Daebak / Royal Gambler

Türü: Tarihi, Kumar, İntikam
Bölüm Sayısı: 24
Yayınlandığı Kanal: SBS
Yayın Tarihleri: 2016-Mart-28 2016-Haziran-14
Yayın Günleri: Pazartesi & Salı 22:00

Oyuncular:
Jang Keun Suk - Dae Gil
Yeo Jin Goo - King Yeongjo
Lim Ji Yeon - Dam Seo
Jeon Kwang-Leol - Lee In Jwa
Choi Min Soo - King Sookjong
Ji Il Joo - Moo Myung

KONUSU

Daebak, kraliyet soyundan olan fakat alt sınıf tabakada yaşamını sürdüren talihsiz prens Baek Dae Gil'in ve prens olarak doğup her şeyin gümüş tepside sunulduğu Young Jo'nun hikayesini, onların kaderlerini, aşk hayatlarını ve taht kavgalarını konu ediniyor. Joseon icin oynanan oyunda biri hayatını diğeri ükesini ortaya koyuyor. Bu senaryo ayrıca Lee Byung Hun ve Song Hye Kyo!nun 2003'de oynadığı drama 'All in' in tarihi versiyonu olarak isimlendiriliyor.

Jang Keun Suk, Jason'un kötü şöhretli, serinkanlı hilekar kumarbaz ve fakat hiç bitmeyen bir kine sahip olan Baek Dae Gil karakteri için teklif aldı.

Lim Ji Yeon muhtemelen Kral'ı öldürmek amaçlı doğan Dam Suh karakterini oynayacak. o, kalbinde derin bir acıyı barındıran ve saray yolunda adım adım ilerlemeyi hedefleyen, Yalnızca intikam düşüncesiyle yaşayan, erkeklerle ve bir ilişki yaşamakla ilgilenmeyen bir karakter.

Yeo Jin Goo tahttaki yaklaşan yükselişinde henüz parlamamış aklı başında Young Jo rolu için tercih edildi. Young Jo, hiçbir sebep olmadan başını babasına bile eğmeyen biri olarak nam salmış bir karakterdir.

'Jung Yi, the Goddess of Fire' ve 'Warrior Baek Dong Soo'nun senaristi Kwon Soon Gyu ile
Mask'ın yönetmeni Nam Gun dizi için bir araya gelecek. Daebak'ın ilk bölümü Mart ayının sonlarında 'Six Flying Dragons' adlı diziden sonra yayınlanacak.

turkisheels'den alıntıdır..




 
Back
Yukarı