Kendine ceza verdi

_Ezel_

Özel Üye
Özel Üye
Katılım
30 Mayıs 2008
Mesajlar
4.865
Tepki puanı
1.459
Puanları
113
Tuttuğu Takım
BEŞİKTAŞ

Evlenme planları yaptığı sevgilisiyle ilişkisinin bitmesinden kendisini sorumlu tutan 40 yaşındaki K.Ç. her gün binlerce kişinin geçtiği Cevizlibağ metrobüs durağındaki üstgeçitte, “Bir kadının onurunu kırdım, tüm kadınlardan özür dilerim” yazılı pankart tutarak kendi kendini cezalandırdı.


[SIZE=+0][/SIZE]OTOMATİK kepenk üreten bir atölyenin sahibi 40 yaşındaki K.Ç., sevgilisini üzüp ilişkinin bitmesine neden olduğu için kendini cezalandırdı. Cevizlibağ metrobüs durağındaki üstgeçitte elinde “Bir kadınının onurunu kırdım. Tüm kadınlardan özür dilerim” yazılı pankartla 1.5 saat bekleyen K.Ç., “40 yıl bekleyip bulduğum, ilk gördüğümde Tanrı’nın kulağıma ‘İşte bu’ diye fısıldadığı insanı, hatalarım yüzünden kaybettim. Bir kadının onurunu kırdım. Onu kaybettim. Bunun için kendimi cezalandırıyorum” dedi. İstanbul’da beş çocuklu bir ailenin ortanca oğlu olarak doğduğunu belirten K.Ç., sevdiği kadına bir enstrümanla şarkı söyleyebilmek için 5 ayda gitar çalmayı öğrendiğini belirterek, “Kadınların ne kadar değerli olduğunu bile bile yine onlardan birini, hem de çok sevdiğim bir kadını çok üzdüm ve kendimi affedemiyorum” dedi.

Sahiplenirken kırıp döküyoruz

Kendisinin bir hata yaptığını belirten K.Ç. “Ama karşı tarafa, beni affet diyemiyorsun. Bunun için önce kendimi affetmem gerekiyor” diyor. Pankartla üstgeçitte beklerken, yaşlı bir kadının karşısına geçip, “Bütün erkeklerin eline bu pankarttan verip burada sıraya dizmek lazım” dediğini ve bunun her şeyi açıkladığını söyledi. Bugüne kadar yaptığı en önemli şeyin bir kadına âşık olmak ve bir kadını kendine âşık etmek olduğunu belirten K.Ç. şunları söyledi: “Biz erkeklerin geçmişten gelen erkek öğretisi buna engel oluyor. Bu da sahiplenme duygusudur. Bir kadını mutlu etmenin bin bir yolu varken biz bir yolunu bile bulamıyoruz. Kadını dinlemiyoruz sadece sahipleniyoruz. Onu anlamadan onu tanımaya çalışmadan üstelik. Sahiplenirken onu çok yükseğe çıkarıyorsunuz. Herhangi bir şey oluyor ve düşmek zorunda kalıyor. Orada kadın o kadar onurlu ki düşerken hiçbir yerinden tutamazsınız. Tuttuğunuz yer elinizde kalıyor, kırılıp dökülüyor.”

Ona ilk görüşte âşık oldum

Bir iş ortamında tanıştığı ve ilk gördüğü anda âşık olduğu, evlenme planları yaptığı kız arkadaşıyla 10 aylık bir beraberlikten sonra kendi hataları yüzünden ayrıldıklarını belirten K.Ç., “Bunu, beni affetmesi ya da bir şekilde bana dönmesini sağlamak için yapmıyorum. Ben yaptığım hatalarla, bu kadar çok sevdiğim bir kadını nasıl yarı yolda bırakırım, nasıl bundan sonra onu bensiz bırakırım, bunun için kendimi cezalandırıyorum. Bu ne aldatma, ne de şiddet, genel anlamda her erkeğin yaptığı sahiplenme. Bir kadını yeterince tanımadan, dinlemeden sahiplenmeye çalıştım. Onun kendini bana ait hissetmesine bırakmadım. Bir yolla içindeki bene yenildim” dedi.
 
Ce: Kendine ceza verdi

hıh böle pişman olursn işte beter ol:12::curse::at-wits-end:
 
Ce: Kendine ceza verdi

Bence bu davranışı eleştirmek değil, hayretle ve saygıyla takdir etmek gerekir, bunu hem her erkek hem de her kadın göze alamaz. Pek sık rastlanır bir olay değil ki. Helal olsun hatasını bildiği için...
 
Ce: Kendine ceza verdi

asla katılmıyorm sna
hata yapmasaydı bunları yapmak zornda kalmıcktı

kendi hatası tabiiki özürünüde dilcek...!
 
Ce: Kendine ceza verdi

Feministlik yapma özür dilemiş ona şükret sen. :D
 
Ce: Kendine ceza verdi

Bencede takdir etmek gerek.Her erkek yapmazz helal olsunn:bye:
 
Ce: Kendine ceza verdi

Yaşıkır sana be :) Özür diliyor işte ne güzel
 
Ce: Kendine ceza verdi

bananee dilemsn alla alla istemiyom kardeşim:p
önceden aklı neredydi:mad-tongue::mad-tongue:

 
Ce: Kendine ceza verdi

valla helal olsun herkes yapmaz yapamaz böyle birşeyi... tabi keşke yapmasaymış hata ama olan olmuş hatasını anlaması bile güzel...
 
Ce: Kendine ceza verdi

Habere gerçek bir haber niteliğinde bakacak olursam güzel, takdir ediliecek bir davranış.:)
Ama bir de şu yönüyle bakılınca biraz tuhaf.Hani vardırya her ne derseniz diyin laf anlamayan insanlar.Gerçekten de kadın sevmiyordur.
 
Back
Yukarı