Google Yasağı ve Milli Motor

Aşk'a İnanmışt'ı

Genel Yönetici
Staff member
Katılım
28 Mart 2008
Mesajlar
23.243
Tepki puanı
2.147
Puanları
163
Yaş
40
Bulunduğu Yer
ŞANLIURFA
Tuttuğu Takım
GALATASARAY
Güzel ülkemde son günlerde internet dünyasını sarsacak olaylar ortaya çıkmaya başlamıştı ve bu olay halen devam etmekte. Öncelikle yazıya bir kaç örnek ile başlamak gerekir ki daha dikkatli anlaşılsın. Evet dünyanın en büyük video sitesi olan Youtube şu anda ülkemizde TİB tarafından yasaklı siteler arasında yer almakta. Açıklanan sebep ise Atatürk’e hakaret içeren videolar falanmış. Bunu çocuklar bile yemiyor da neyse yedik biz bu yalanı diyelim. Youtube üzerinde milyonlarca video var ve içinden belki de 20-30 tane bizim devletimizin istemediği Atatürk’e hakaret içeren video mevcut.
Neyse konumuz Youtube değil, youtube’un sahibi Google. Yasaklı youtube olunca Google’un da bazı ip’leri yasaklandı. Ne kadar mantıklı bir iktidarımız var. Bu sansüre karşı olanlarda millimotor.com u açmışlar. Evet bu artık iktidarın istediği gibi bir arama motoru. Kullanım koşulları çok hoşuma gitti benim. Bakın aynen şöyle diyor.
1. Aradığınız kelime devletin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğüne aykırı olmamalı
2. Aradığınız kelime Anayasa’nın değiştirilemez, değiştirilmesi teklif dahi edilemez giriş hükümlerine tezat olacak bir içerik ihtiva etmemeli
3. Aradığınız kelime Atatürk ilke ve devrimlerine aykırı olmamalı
4. Aradığınız kişi ya da kurum Atatürk ilke ve devrimlerine aykırı bir fiilin içinde bulunmuş olmamalı
Ayrıca Youtube yasağına karşı da bir MilliTube koymuşlar ki onda da inceleyici bir cümle var.
Tek Tek videoları seyrediyoruz, onaylanan video olunca biz haber veririz.

Resim çok açık ve net arkadaşlar. Gelelim sitenin yapmış olduğu açıklamaya. Tam metni şu şekilde.
Bugün tarihi bir gün.
Çünkü bugün, Türkiyemiz bilgi çağında artık bilgiyi ithal eden değil bilgi üreten bir ülke. Bilindiği gibi yaklaşık iki yıldır internet üzerinden menfur saldırılarla karşılaşmaktayız. Bu saldırılar öyle bir seviyeye geldi ki nerdeyse her güne bir video kampanyası başlatılmış, Devletin bekası çirkin videolarla tehdit edilir hale gelmişti. İşte yedi cihanda ülkemiz üzerinde oynanan bu siber oyunlarla başa çıkabilmek için canlarını dişlerine katıp, azimle, sabırla çalışan mühendislerimiz bu aydınlık günü bizlere hediye ettiler. Bütün dünyaya kafa tutup tamamen yerli bir arama motoru yaptılar. Adını da Milli Arama Motoru koydular.
Aziz milletimize hayırlı olsun.
Yani tam AKP iktadırına hizmet edebilecek bir arama motoru olmuş. Gerisi halkımızın anlayışına kalmış. 20 milyona yakın internet kullanıcısı olan, 7 milyon civarı internet abonesi olan ve Kuzey Yarım Küre’nin en pahalı internetini kullanan sevgili halkımıza duyurulur. Artık açın gözünüzü de kendinize gelin.
Bunun yanısıra kucukgurme.com da yasaklar kalkana kadar size buradan ekmek yok diyerek yemek tarifi vermeyi durdurdu. İlginç bir uygula işte ama haklılar da yani. Belki bir yemek tarifi de Atatürk ‘e hakaret edebilir diye düşünüyorum. Mesela Kemal Paşa adlı tatlı yüzünden yasak gelebilir.
 
Ce: Google Yasağı ve Milli Motor

hiç şaşırmadım.Bu hükümetten herşey beklenir...:angry:
 
Ce: Google Yasağı ve Milli Motor

:D yaparlar ablacım:D yakında imammotoru.com cıkar:D
 
Ce: Google Yasağı ve Milli Motor

:D yuh yaa yuhh
 
Ce: Google Yasağı ve Milli Motor

bencede yuh:D
 
Back
Yukarı