Burcuna Göre Gelinliğini Seç

hürrem sultan

Demirbaşlardan
Katılım
25 Ağustos 2008
Mesajlar
1.704
Tepki puanı
754
Puanları
113
Burcunuza göre dügün stillinizi belirleyip, hayalinizdeki mükemmel düğünü hazırlayabilirsiniz…
Nasıl mı? işte cevaplar;
KOÇ
21 Mart- 19 Nisan
Hayalindeki gelinlik: Yeşimtaşları ile hazırlanmış uzun bir gelinlik…
Mücevher: Ametist taşlı elmas…
Gün: 21 Ekim mükemmel bir seçim. Eğer mümkün değilse 16 Kasım, 19 Aralık, 4 Ocak… Ama kesinlikle 16 Ekim değil… Veya herhangi bir yıldızlı Salı gecesi.
Düğün: Koç kadını eğlence, çılgınlık, heyecan ister… Düğünün de en az hayatı kadar heyecan vereci olması ve ayaklarını yerden kesmesi gerekir.
Hayalindeki balayı: Afrika’da lüks bir safari veya alışverişten uzak olmayan bir kumsal tatili.
Düğün hediyesi: Koç kadınına asla bir tava hediye etme cesareti göstermeyin! İç çamaşırı, gecelik gibi eğlenceli alternatifler hoşuna gider.
Eş olarak Koç: Eğer ortada her şeyi yapabilen bir süper kadın varsa, bu bir Koç kadınıdır. Çoğu zaman meydan okumayı ve mücadele etmeyi sever.
Sizi ne bekliyor? Yeni evine hemen alışır. Aşkı derin ve tutkulu bir biçimde yaşar. Bir aile kurduğu bilincini taşır; dolayısıyla para artık önemlidir.
BOĞA
20 Nisan – 20 Mayıs
Hayalindeki gelinlik: Yumuşak, akıcı menekşeler veya kadife leylaklarla süslü kabarık bir gelinlik…
Mücevher: Zümrüt, mercan veya gökkuşağı renginde kıymetli taşlar.
Gün: Mümkünse 10 Ekim-21 Kasım arasında bir düğün organizasyonundan kaçının. Bunun dışındaki herhangi bir cuma akşamı veya öğleden sonrası tam size göre.
Düğün: Karanlık, mumlarla ve çiçeklerle süslü bir ortam; tabii biraz da romantizm.
Hayalindeki balayı: Okyanusta açılan lüks birgemi seyahati veya teknolojiden uzak bir mağara deneyimi.
Düğün hediyesi: Boğa kadınları iyi stoklanmış mutfaklardan hoşlanırlar. Bu yüzden, utanmayın ve her şeyden iki tane alın.
Eş olarak Boğa: Her şeyden önce Boğa kadınları kendilerini güvende hissetmek isterler. Eğer finansal olarak bu güven sağlanırsa, kendisi bunu fark edecek ve geri kalan işlerle ilgilenecektir. Fakat bu Boğa kadının para kazanmayacağı anlamına gelmemelidir.
Sizi ne bekliyor? Şimdiye kadar evlilikler hakkında neler öğrendiyseniz, bunu gerçeğe dönüştürme zamanı geldi. Size tek gereken biraz cesaret!
İKİZLER
21 Mayıs – 20 Haziran
Hayalindeki gelinlik: Rahat ve modern bir gelinlik…
Mücevher: Zümrüt taşlı gümüş ya da platin bir yüzük.
Gün: Gezegenler evlenmenizi istiyor. Gününüzü siz seçin. Ama yıldızların ne söylediğini sorarsanız, çarşamba günleri, özellikle güneşli olanlar tam size göre.
Düğün: Müziği, dansı ve egzotik kokteylleriyle adından söz ettirecek tam bir parti.
Hayalindeki balayı: Bir İkizler kadını için nerede olduğundan çok, ne kadar rahat ettiği önemlidir. Dolayısıyla, rahat edeceği, hizmette kusur edilmeyen lüks bir tatil köyü hoşuna gidebilir.
Düğün hediyesi: Dijital kamera veya fotoğraf makinesi…
Eş olarak İkizler: İkizler, diğer burçların arasında en kozmopolitan olanıdır. Sizi ihtiyacınız olan bütün önemli insanlarla tanıştırabilir. Ayrıca harika bir dosttur. Sır saklar ve elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışır. Çözüm odaklıdır.
Sizi ne bekliyor? İkizler kadını ile yaptığınız evlilik sizi bir taraftan olgunlaşırken, diğer taraftan güvenli bir ortam sunar. Gezegenler yeni şeyler öğrenmenizi ve bunları eşinizle paylaşmanızı istiyor. Bu arada, ekonomik durumunuz günden güne daha iyi bir hale geliyor.

YENGEÇ
21 Haziran- 22 Temmuz
Hayalindeki gelinlik: Yerlerde sürünen eteğiyle uzun bir gelinlik ve inci taşlı eldivenler.
Mücevher: Büyükannenizden kalma antika bir opal.
Gün: 21 Kasım-24 Aralık arası uygun. Ekim ayı kesinlikle tavsiye edilmiyor. Ocak ayı; özellikle 18’i en iyisi. Pazartesileri tercih etmeye çalışın.
Düğün: Yengeç geleneksel olanı sever; bir kır düğünü tam yengeç kadınına göredir.
Hayalindeki balayı: Yunanistan’da pembe bir villada kalp şeklindeki yataklar Yengeç kalplerini ısıtacaktır.
Düğün hediyesi: Yumuşak beyaz keten çamaşırlar, ince işlenmiş masa örtüleri, sofra takımı, kristal şarap bardakları…
Eş olarak Yengeç: Eğer bir Yengeç kadınına aitseniz bu onun hayatıdır. Reddedilmeyi bilmez ve hayatından gitmemeniz için önünüze bütün engelleri koyar. Eğer yalnızsanız sizde sıcaklığını esirgemez ve kollarının arasına alır.
Sizi ne bekliyor? Ruhsal ve manevi uyuma daha fazla önem verir. Aşk daha derin ve naif yaşamayı sever. Yengeç kadının evlendikten hemen sonra hamile kalma olasılığı yüksektir.
ASLAN
23 Temmuz -23 Ağustos
Hayalindeki gelinlik: Kesinlikle sıradışı, gürültücü ve iddialı… Dore ışıltılar saçan sofistike bir gelinlik tam Aslan kadınına göre…
Mücevher: Sarı, büyük elmaslar.
Gün: 6-8 Ekim / 22-29 Kasım arası… Ocak ayı ve pazar öğleden sonraları düğün günü için ideal. 20 Kasım ve 4 Aralık’tan uzak durmanızda yarar var.
Düğün: Öncelikle medyayı bu düğünden haberdar etmek gerekir! Daha sonra iyi bir misafir listesiyle güzel bir gösteri hazırlanmalı. Belki biraz da yemek…
Hayalindeki balayı: Aslan kadını sadece çılgın bir romantik değil, aynı zamanda cömerttir de… Romantik ve lüks bir tatil köyü, Aslan kadınını mutlu etmek için yeterlidir.
Düğün hediyesi: Tibet’ten el işlemeli altın Buda veya ağaç evde yaşayan küçük öksüz bir çocuğun yaptığı ince işlemeli broşür.
Eş olarak Aslan: Kafese hapsedilmiş bir aslanın öfkeli ve sinsi bakışlarıyla karşılaştınız mı hiç? Eğer Aslan kadınına sınırlar çizmeye çalışırsanız, bu bakışla karşılaşacaksınız demektir.
Sizi ne bekliyor? Bir Aslan kadınının kaderinde başarılı olmak vardır. Evlilik, iş veya bir hedefi takip ediyorsa eğer; ödülü çoktan bellidir.
BAŞAK
23 Ağustos-22 Eylül
Hayalindeki gelinlik: Doğal bir kumaştan hazırlanmış sade bir gelinlik…
Mücevher: Akik taşı.
Gün: 15-31 Ekim, 22-30 Kasım, 22-31 Aralık, 2 Ocak, 15-25 Ocak.
Düğün: Gerçek şu ki bir Başak burcu için hiçbir şey yeteri kadar mükemmel değildir. Ancak basit bir düğünle, hata yapma olasılığı azalabilir.
Hayalindeki balayı: Başak kadını bugünü 5 yaşından beri düşündüğü için tavsiye vermek anlamsız olacaktır.
Düğün hediyesi: İster inanın, ister inanmayın fakat Başak kadını kendisine bir çim biçme makinesi bile alsanız mutlu olacaktır. Pratik eşyalar alın, gösterişli ürünlerden uzak durun.
Eş olarak Başak: Mükemmeliyetçi ve zekidir. Üstelik bu özelliği ile kendisini kocasına daha çok sevdirir. Çoraplarınızı renklerine göre ayırır fakat aynı zamanda küstah, bağımsız, yetenekli ve kurnazdır.
Sizi ne bekliyor? Anlaşılmadığınızı ve kıymetinizin bilinmediğini hissedebilirsiniz fakat hayatınıza devam edin. Ruhsal bilinciniz ve buna bağlı olarak kişisel gücünüz gittikçe büyüyecek.
TERAZİ
22 Eylül – 22 Ekim
Hayalindeki gelinlik: Son moda dergiler bu konuda yardımcı olabilir. En trendy gelinlik modellerini rahatça giyebilen Terazi kadınının kendine yakın bulduğu bir tasarımcı da vardır.
Mücevher: Zarif ve pahalı bir parça; belki Safir…
Gün: 6 Ekim sihirle dolu. Eğer uygun değilse, 24-29 Kasım, 9-12 Aralık veya ocak ayının son 2 haftası. Ama kesinlikle bir cuma öğleden sonrası.
Düğün: 15 kişinin davetli olduğu sahil kasabasında gerçekleşen sakin, sıcak ve samimi bir düğün…
Hayalindeki balayı: İtalyan tarzı evlerde şampanyalı brunchla geçirilen bir balayı Terazi kadınına göredir.
Düğün hediyesi: Çiçek veya kartpostal gönderin. Hediye yerine bağışta bulunabilir ve bunun bilmesini sağlayabilirsiniz.
Eş olarak Terazi: Terazi kadını bir kere sizinle ilgilenmeye karar verdiyse, hak ettiğinizden daha nazik olur. Evin bütçesi ve paranın nasıl kazanıldığıyla ilgilenmez.
Sizi ne bekliyor? Terazi kadını dengeli ve geçilmesi kolay bir yapıya sahiptir. Rüyalarınızdaki gibi bir evliliğe hazır olun. Size düşen sadece rüyanızda neler gördüğünüzü hatırlamak…
YAY
22 Kasım – 21 Aralık
Hayalindeki gelinlik: Jean kumaştan spor bir gelinlik…
Mücevher: Küçük ve gösterişsiz bir yüzük-kolye takımı…
Gün: Kasım ayında bir öğleden sonra veya Ocak ayı uygundur; 4 Aralık’tan kaçınılmalıdır.
Düğün: Balonda olmadığı sürece resmi törenler yay kadınlarına göre değildir. Büyük bir parti düzenlenebilir.
Hayalindeki balayı: Tırmanabileceği bir dağ veya beraber yüzebileceği bir yunus olmadıktan sonra bir yere gitmenin anlamsız olacağını düşünür. Zoru ve orijinali sever.
Düğün hediyesi: Önemli olan sevgi ile verilmesi… Aklınıza bir şey gelmediyse, oyuncak hayvan veya bir spor eşyası olabilir.
Eş olarak Akrep: Eğer kalbinizde, egonuzda veya sol bacağınızda bir yara varsa, Yay kadını bu yarayı ustalıkla sarar. Dürüst, sıcak, yardımsever ve mantıklı bir kişiliği vardır.
Sizi ne bekliyor? Ortada ne kadar güçlü ve derin bir sevgi de olsa teste tabii tutulurlar. Yay kadınları bu test süresince değişir, olgunlaşır ve daha çok sorumluluk sahibi olurlar. İş ve seyahat anlamında her beş dakikada bir önlerine yeni fırsatlar çıkar. Birini seçin ve adapte olmaya çalışın.
AKREP
23 Ekim – 21 Kasım
Hayalindeki gelinlik:Yumuşak, parıltılı ve cüretkar bir gelinlik…
Mücevher: Yakut veya hikayesi olan aytaşları…
Gün: 20 Kasım ve 4 Aralık sizin için en uygun tarihler; hele bir de gece yarısıysa… Ayrıca uğurlu günü salıdır.
Düğün: Bir Akrep kadını düğününü içgüdülerini paylaşmak ve kendini daha iyi tanımlamak için bir fırsat olarak görür.
Hayalindeki balayı: Banyo, yatak, siyah saten çarşaflar… Yanında eşi olduğu sürece nerede olduğunu farketmez bile…
Düğün hediyesi: Kesinlikle listede adı olmayan ilginç, heyecan verici bir hediye! Örneğin 2 saatlik bir masaj terapisi.
Eş olarak Akrep: Akrep kadını bir kere ışığını size çevirdiyse gözleriniz kamaşabilir. Bağımlı olmamak söz konusu bile değil. Fakat eğer hayatta kalmak istiyorsanız, en kötü huyu merhametsizlek olan Akrep kadını sakın küçümsemeyin.
Sizi ne bekliyor? Akrep kadını kendisine verilen armağanı veya yapılan bir iyiliği asla unutmaz ve cömertçe karşılık verir. Bundan sonra Akrep enerjisi için gerçek gücünü bulma zamanı gelmiştir. Seyahat, macera, yeni uğraşlar ve heyecan verici evlilik sizi bekliyor.
OĞLAK
22 Aralık – 19 Ocak
Hayalindeki gelinlik: Cool görünmenizi sağlayacak pelerinli ve parıltılı, duvağında gümüş ışıltılar olan uzun bir gelinlik.
Mücevher: Sade görünümlü altın bir yüzük.
Gün: En uygun günler 1-20 Ekim, 20 Kasım, 2 veya 10 Ocak… Doğum gününüz de olabilir. Serin bir cumartesi öğleden sonrası da ideal…
Düğün: Sade, muhafazakar ve ruhani bir düğün. Oğlak kadını, eski adetlere sıkı sıkıya bağlıdır.
Hayalindeki balayı: Güzel, yeşillikle dolu, sessiz ve denize yakın olan herhangi bir yer.
Düğün hediyesi: Oğlak kadınını mutlu etmek istiyorsanız, mutlaka gümüşçüye uğrayın. Gösterişli olmadıktan sonra bayılacaktır!
Eş olarak Oğlak: Bir Oğlak kadını evde temizlik yapmak yerine iyi bir şirkette yönetici olur. Eğer eş olmaya karar vermişse de bu durum aile hayatında da değişmez ve mutlaka evde lider konumunu üstlenir.
Sizi ne bekliyor? Aşk hiçbir zaman hata kaldırmaz! Mükemmel evliliğe ve aşka evet deyin. Çalışmaya biraz ara verin ve hayatın tadını çıkarın…a
KOVA
20 Ocak – 18 Şubat
Hayalindeki gelinlik: Şaşırtıcı ve dramatik görünümlü çiçek süslemeli uzun bir gelinlik…
Mücevher: Boynunda ve bileklerinde siyah inciler.
Gün: 6 Ekim’de sizi yeni başlangıçlar beklediği bir tarih… Eğer uygun değilse, 21 Kasım’dan sonraki herhangi bir sakin cumartesi öğleden sonrası.
Düğün: Farklı ve devrimci… Belki bir sirk çadırında veya boş bir yüzme havuzunda…
Hayalindeki balayı: Eşi ne yapmak isterse onu yapacaktır; kesinlikle bu konuyla ilgilenmediği için değil, her konu ilgisini çektiği için!
Düğün hediyesi: Yeni çıkan bir kitap, web tasarımı veya ilginç tasarımlı cep telefonları. Teknoloji Kova kadının en büyük ilgi alanlarından birisidir.
Eş olarak Kova: Bir kere evliliğe ve anneliğe teslim olmuş olsa da, her zaman gizemli bir tarafları olacaktır. Bunun yanında harika bir arkadaş ve partner olmakla beraber yaratıcılığı da ev ortamını renklendirecektir.
Sizi ne bekliyor? Günden güne büyüyen bir aşk ve başarı ile Kova kadının hayatı her geçen gün daha da kolaylaşacak. Bunun yanında macera hep yanı başınızda…
BALIK
19 Şubat – 20 Mart
Hayalindeki gelinlik: Kabarık etekli, tül ve dantellerle dolu romantik bir gelinlik… Siz pastanın üzerindeki prensessiniz!
Mücevher: Mavi ve beyaz elmas…
Gün: 7-10 Ekim, 4-12 Kasım, 25-31 Ocak veya herhangi bir yıldızlı perşembe gecesi uygun gözüküyor.
Düğün: Şiirlerin okunduğu, renkli renkli çelenklerin kabul edildiği romantik bir düğün Balık kadının hayalidir.
Hayalindeki balayı: Rüzgarda uçuşan saçlarının eşi tarafından okşandığı, birbirlerine öpücükler gönderdikleri en az düğün kadar romantik bir balayı. Balık kadını için balayı tutkulu bir aşktır…
Evlilik hediyesi: Balık kadını pratiktir ve pratik bir kadın her zaman kullanabileceği hediyeler almayı sever. Bir seyahat çantası mükemmel olacaktır.
Eş olarak Balık: Her şeyiyle eşinin yanında olacak başka bir kadın daha yoktur muhtemelen. Balık kadını eşiyle her konuda ilgilenir; onun problemlerini dinler ve çoğu zaman yararlı tavsiyeler verir. Fakat mutfakla arası pek iyi değildir.
Sizi ne bekliyor? Bundan sonra aşkınız sizi ısıtacak. Fakat zaman zaman yolunda gitmediğini düşündüğünüz konular olursa bunu eşinizle paylaşmalısınız.
 
Ce: Burcuna Göre Gelinliğini Seç

YENGEÇ
21 Haziran- 22 Temmuz
Hayalindeki gelinlik: Yerlerde sürünen eteğiyle uzun bir gelinlik ve inci taşlı eldivenler.
Mücevher: Büyükannenizden kalma antika bir opal.
Gün: 21 Kasım-24 Aralık arası uygun. Ekim ayı kesinlikle tavsiye edilmiyor. Ocak ayı; özellikle 18’i en iyisi. Pazartesileri tercih etmeye çalışın.
Düğün: Yengeç geleneksel olanı sever; bir kır düğünü tam yengeç kadınına göredir.
Hayalindeki balayı: Yunanistan’da pembe bir villada kalp şeklindeki yataklar Yengeç kalplerini ısıtacaktır.
Düğün hediyesi: Yumuşak beyaz keten çamaşırlar, ince işlenmiş masa örtüleri, sofra takımı, kristal şarap bardakları…
Eş olarak Yengeç: Eğer bir Yengeç kadınına aitseniz bu onun hayatıdır. Reddedilmeyi bilmez ve hayatından gitmemeniz için önünüze bütün engelleri koyar. Eğer yalnızsanız sizde sıcaklığını esirgemez ve kollarının arasına alır.
Sizi ne bekliyor? Ruhsal ve manevi uyuma daha fazla önem verir. Aşk daha derin ve naif yaşamayı sever. Yengeç kadının evlendikten hemen sonra hamile kalma olasılığı yüksektir.


Hmmmm..
 
Back
Yukarı