AtesClup.Com
Geri git   AtesClup.Com-Ate$ Seni Çağırıyoo! > AtesClup Yönetim > Sizden Yönetime

Sizden Yönetime Bu Bölüm Aracılığı İle İstek,Öneri,Şikayetlerinizi Yönetime Bildirebilirsiniz.

AtesClup.Com on Facebook

Yer İmleri

Yeni Konu Oluştur Cevapla

Seçenekler
Eski 15 Mayıs 2008   #1
Supervisor
Yönetici
Supervisor Kullanıcısının Avatarı
Giriş Tarihi: 27 Mart 2008
Yer: Gazi Antep
İtibar Gücü: 15
Supervisor has a reputation beyond reputeSupervisor has a reputation beyond reputeSupervisor has a reputation beyond reputeSupervisor has a reputation beyond reputeSupervisor has a reputation beyond reputeSupervisor has a reputation beyond reputeSupervisor has a reputation beyond reputeSupervisor has a reputation beyond reputeSupervisor has a reputation beyond reputeSupervisor has a reputation beyond reputeSupervisor has a reputation beyond repute
Önerileriniz

Arkadaşlar bu başlık altından forumumuz hakkında önerilerinizi belirtebilirsiniz. Bu başlık haricinde açılan öneri konuları dikkate alınmayacak ve silinecektir. İyi forumlar.

Okumak cehaleti alır, eşeklik baki kalır...

Twitter | Facebook

Son düzenleyen Supervisor; 15 Mayıs 2008 15:29.
Eski 30 Mayıs 2008   #2
aziM
Yardımcı Yönetici
aziM Kullanıcısının Avatarı
Giriş Tarihi: 19 Mayıs 2008
Yer: MaSa Başında..:)
aziM has a reputation beyond reputeaziM has a reputation beyond reputeaziM has a reputation beyond reputeaziM has a reputation beyond reputeaziM has a reputation beyond reputeaziM has a reputation beyond reputeaziM has a reputation beyond reputeaziM has a reputation beyond reputeaziM has a reputation beyond reputeaziM has a reputation beyond reputeaziM has a reputation beyond repute
Cevap: Önerileriniz

sevgili yönetim kadrosu,nacizane fikrim "din ve islam" bölmüne "dini resimler" adı altında bir bölüm açılsa, bizde orada din ile lgili her türlü resmi paylaşsak...Dini resimler eklemek istiyorum nereye ekliyecem şaşırdım,dinimasaüstleri,temaar,avatarlar,ayetli resimler vb...

bu konuyla ilgilenirseniz sevinirim...
saygılarımla...

BUNDAN ÖTESİ YA İSTİKLAL YA
ÖLÜM...
Eski 30 Mayıs 2008   #3
Aşk'a İnanmışt'ı
Yönetici
Aşk'a İnanmışt'ı Kullanıcısının Avatarı
Giriş Tarihi: 28 Mart 2008
Yer: ŞANLIURFA
Aşk'a İnanmışt'ı has a reputation beyond reputeAşk'a İnanmışt'ı has a reputation beyond reputeAşk'a İnanmışt'ı has a reputation beyond reputeAşk'a İnanmışt'ı has a reputation beyond reputeAşk'a İnanmışt'ı has a reputation beyond reputeAşk'a İnanmışt'ı has a reputation beyond reputeAşk'a İnanmışt'ı has a reputation beyond reputeAşk'a İnanmışt'ı has a reputation beyond reputeAşk'a İnanmışt'ı has a reputation beyond reputeAşk'a İnanmışt'ı has a reputation beyond reputeAşk'a İnanmışt'ı has a reputation beyond repute

tamam acıyorum abi

Gönül çalamazsan aşkın sazını,ne perdeye dokun ne teli incit...Eğer çekemezsen gülün nazını ,ne dikene dokun ne gülü incit. . . ! Hz Mevlana
''Kalbim'' ( O şimdi uykuda ) ''Hayat'' ( )

Eski 30 Mayıs 2008   #4
Aşk'a İnanmışt'ı
Yönetici
Aşk'a İnanmışt'ı Kullanıcısının Avatarı
Giriş Tarihi: 28 Mart 2008
Yer: ŞANLIURFA
Aşk'a İnanmışt'ı has a reputation beyond reputeAşk'a İnanmışt'ı has a reputation beyond reputeAşk'a İnanmışt'ı has a reputation beyond reputeAşk'a İnanmışt'ı has a reputation beyond reputeAşk'a İnanmışt'ı has a reputation beyond reputeAşk'a İnanmışt'ı has a reputation beyond reputeAşk'a İnanmışt'ı has a reputation beyond reputeAşk'a İnanmışt'ı has a reputation beyond reputeAşk'a İnanmışt'ı has a reputation beyond reputeAşk'a İnanmışt'ı has a reputation beyond reputeAşk'a İnanmışt'ı has a reputation beyond repute

dini resim bölümü acılmıstır

Gönül çalamazsan aşkın sazını,ne perdeye dokun ne teli incit...Eğer çekemezsen gülün nazını ,ne dikene dokun ne gülü incit. . . ! Hz Mevlana
''Kalbim'' ( O şimdi uykuda ) ''Hayat'' ( )

Eski 06 Mayıs 2009   #5
melek
Kıdemli Üye
melek Kullanıcısının Avatarı
Giriş Tarihi: 11 Nisan 2008
İtibar Gücü: 25
melek has much to be proud ofmelek has much to be proud ofmelek has much to be proud ofmelek has much to be proud ofmelek has much to be proud ofmelek has much to be proud ofmelek has much to be proud ofmelek has much to be proud of
Ce: Önerileriniz

Siteye nostalji bölümü açılmasını istiyorum eskilerden resim,video filan ekleriz iyi olur böyle karışıyor.
yöneticilere duyrulur.
Eski 06 Mayıs 2009   #6
Ruhum Yorgun
Yardımcı Yönetici
Ruhum Yorgun Kullanıcısının Avatarı
Giriş Tarihi: 02 Nisan 2009
Yer: Bursaaaaaa
Ruhum Yorgun has a reputation beyond reputeRuhum Yorgun has a reputation beyond reputeRuhum Yorgun has a reputation beyond reputeRuhum Yorgun has a reputation beyond reputeRuhum Yorgun has a reputation beyond reputeRuhum Yorgun has a reputation beyond reputeRuhum Yorgun has a reputation beyond reputeRuhum Yorgun has a reputation beyond reputeRuhum Yorgun has a reputation beyond reputeRuhum Yorgun has a reputation beyond reputeRuhum Yorgun has a reputation beyond repute

melekcim konuyla ilgileniyorum hemen önerin için sağol...
yarın ilk iş apo uygun başlığı açacaktır yada gerekli açıklamayı yapacaktır kendisine ilettim konuyu...

Son düzenleyen Ruhum Yorgun; 06 Mayıs 2009 03:49.
Eski 06 Mayıs 2009   #7
Supervisor
Yönetici
Supervisor has a reputation beyond reputeSupervisor has a reputation beyond reputeSupervisor has a reputation beyond reputeSupervisor has a reputation beyond reputeSupervisor has a reputation beyond reputeSupervisor has a reputation beyond reputeSupervisor has a reputation beyond reputeSupervisor has a reputation beyond reputeSupervisor has a reputation beyond reputeSupervisor has a reputation beyond reputeSupervisor has a reputation beyond repute

İlginiz için teşekkürler, gereken düzenlemeler yapılacaktır.

Twitter | Facebook

Eski 14 Temmuz 2009   #8
Ahmet TUTAK
Özel Üye
Ahmet TUTAK Kullanıcısının Avatarı
Giriş Tarihi: 15 Ağustos 2008
İtibar Gücü: 10
Ahmet TUTAK is just really niceAhmet TUTAK is just really niceAhmet TUTAK is just really niceAhmet TUTAK is just really niceAhmet TUTAK is just really nice

Badi mesaj sembollerinde 3 boşluk var ister orayı doldur ister 4 tanesi sil..

ifadeler bölümündede aynı tamamlarsan daha güzel olur..
Eski 14 Temmuz 2009   #9
Supervisor
Yönetici

Gereken düzenlemeyi yapacam badi. Hatırlattığın için sağol.

Twitter | Facebook

Eski 17 Ekim 2009   #10
Ahmet TUTAK
Özel Üye
Ahmet TUTAK Kullanıcısının Avatarı
Giriş Tarihi: 15 Ağustos 2008
İtibar Gücü: 10
Ahmet TUTAK is just really niceAhmet TUTAK is just really niceAhmet TUTAK is just really niceAhmet TUTAK is just really niceAhmet TUTAK is just really nice

1. Etiket çogalsin fazla eklenemiyor.
2. Ne bu anlamadım 2 konudan sonra moderatör incelemesi gerekmiş nasıl bir uygulamadır bu.
3. Postbit çok düzensin gral bişi yap yakışmıyor
4. Ütü yapan çamaşır makinesi istiyorum.

badi bunları ayarlarsan sevinirim
Yeni Konu Oluştur Cevapla

Yer İmleri

Etiketler
Önerileriniz

Seçenekler

Bağlantılar

Güvercin Rehberi | Güvercin Urfa | Cebinizdeki Dünya | mirc indir | vBulletin Destek | vBulletin Tema | AtesClup Portal

vBulletin® ile tasarlanmıştır.
Telif hakkı ©2000 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd. Aittir
© 2008-günümüz, AtesClup.Com. Her Hakkı Saklıdır. Tasarım Milon5.Com

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS! [Valid RSS] http://www.atesclup.com tested by McAfee Security http://www.atesclup.com tested by McAfee Security