2012-2013 Yılı açık öğretim fakültesi kayıt tarihleri

melek

Demirbaşlardan
Katılım
11 Nisan 2008
Mesajlar
2.610
Tepki puanı
255
Puanları
133
Tuttuğu Takım
GALATASARAY
Anadolu Üniversitesi'nin (AÜ) 2012-2013 eğitim-öğretim döneminde açıköğretim, iktisat, işletme fakülteleri için internet başvurusu ve kayıt işlemleri 10-25 Eylül'de gerçekleştirilecek.

AÜ Rektörlüğü'nden yapılan açıklamada, 2012 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi (ÖSYS) ile yerleştirilip kayıt yaptıracak adaylar, "yatay geçiş" ve "Anadolu Üniversitesi Yabancı Uyruklu Öğrenci Sınavı (AYÖS)" ile kayıt hakkı kazananların internet başvurularının ve kayıt işlemlerinin 10-25 Eylül'de gerçekleştirileceği bildirildi.

Açıköğretim, İktisat, İşletme fakültelerinin tüm bölüm ve programlarında öğretimin, ders geçme esasına ve kredili sisteme göre yürütüldüğü, dönem esasına dayalı akademik takvim uygulandığı vurgulanan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Açıköğretim, İktisat, İşletme fakültelerine yerleştirilen adayların kayıt işlemleri, 'internet başvurusu' ve 'açıköğretim fakültesi bürolarından kayıt' olmak üzere iki aşamada gerçekleştirilecektir. İnternetten başvuru işlemleri, 10 Eylül'de başlayıp 25 Eylül'de sona erecektir. İnternetten başvuru adresi, 'http://kayit.anadolu.edu.tr'dir. İnternetten başvuru süresi kesinlikle uzatılmayacaktır.

İnternetten başvuru yapmak kayıt için yeterli değildir. Adaylar, internet başvuru işlemi sonunda oluşturacakları 'internet başvuru belgesi'nin yazıcı dökümünü alarak, AÜ Açıköğretim, İktisat, İşletme fakülteleri Dönemlik-Kredili Sistem '2012-2013 Öğretim Yılı İnternet Başvuru ve Kayıt Kılavuzu'nda açıklanan diğer kayıt belgelerini de hazırlayacak.

Adaylar, Vakıfbank'a ödemelerini yaptıktan sonra illerdeki Açıköğretim fakültesi bürolarından bürolarına bizzat başvurarak kayıt yaptıracaklardır. Adaylar, 10-25 Eylül'de illerde bulunan açıköğretim fakültesi bürolarına bizzat başvurarak kayıtlarını gerçekleştireceklerdir."

Açıklamada, mazeretleri nedeniyle kayıt yaptıramayanlar 26, 27 ve 28 Eylül'de bizzat veya yakınları aracılığıyla kayıt yaptırabilecekleri de kaydedildi.
 
teşekkürler kardeş
 
Back
Yukarı