Aşk'a İnanmışt'ı

Genel Yönetici
Staff member
Katılım
28 Mart 2008
Mesajlar
23.243
Tepki puanı
2.147
Puanları
163
Yaş
40
Bulunduğu Yer
ŞANLIURFA
Tuttuğu Takım
GALATASARAY
Galatasaray transfer haberleri son dakika hergün sayfamız güncellenecektir.
G.Saray'dan Şener Özbayraklı bombası!
g-saray-dan-sener-ozbayrakli-bombasi--5714346.Jpeg

Fenerbahçe'nin bitirdiği iddia edilen Şener Özbayraklı transferinde Galatasaray son anda devreye girdi.
Fenerbahçe'nin Şener Özbayraklı ile 3+1 sözleşme yaptığı iddia edilirken devreye giren Galatasaray yıldız futbolcunun aklını çeldi. Milli Takım kampında bulunan futbolcunun menajerine daha yüksek bir rakam öneren sarı-kırmızılılar transferde bir adım öne geçti.

Menajeri işi bitirdi!

Şener Özbayraklı'nın menajeri Engin Kırkpınar, bugün öğlen saatlerinde Galatasaraylı bir yönetici ile bir araya geldi. Transferin büyük ölçüde bittiği öğrenilirken Şener Özbayraklı'nın alacağı ücret konusunda ufak pürüzlerin kaldığı belirtildi.

Gökhan Gönül ve Şampiyonlar Ligi faktörü!

Şener Özbayraklı'nın da Fenerbahçe'de mevkisinin değişmez ismi olan Gökhan Gönül'den dolayı Galatasaray'a imza atmayı istediği öğrenildi. Ayrıca Şampiyonlar Ligi'nde forma giymeyi çok isteyen Şener'in menajerine Galatasaray'la anlaşması yönünde baskı yaptığı belirtildi.

(Haber7)


 
gunun-bomba-transfer-haberleri-9-haziran-2015--5726485.Jpeg


Galatasaray'dan Ricardo Quaresma'ya açık kapı
Porto’da 700 bin euroya oynayan Q7, Galatasaray’da forma giymek istediğini iletti. Çok sıcak yaklaşılmasa da kanatlar için düşünülen diğer alternatiflerin yüksek maliyetleri nedeniyle Portekizli'ye kapı kapatılmadı
Beşiktaşlı eski futbolcu Ricardo Querasma bu kez Sarı- Kırmızılı formayla Türkiye'de boy göstermek istiyor. Futbolcuyu temsil eden menajerler, Portekizli yıldızın kulübü Porto'nun bonserviste sorun çıkarmayacağını belirterek, Galatasaray yönetimine transferle ilgili fikirlerini sordu. Sarı-Kırmızılı idareciler de yapılan görüşmeyi Başkan Dursun Özbek ile Hamza Hamzaoğlu’na sundu. Yapılan müzakerelerde transfere çok sıcak bakılmasa da, diğer kanat oyuncusu alternatiflerinin maliyetleri nedeniyle Q7'ye kapı kapatılmadı.
BURSASPOR DA ISRARCI
Geçen sezon Porto formasıyla attığı goller ve performansıyla yıldızını parlatan Quaresma'nın Türkiye'deki ilk tercihi aslında Beşiktaş'tı. Ancak menajerlerinden Kartal'ın kendisiyle ilgilenmediği yanıtını alınca rotasını Aslan’a çevirdi. Porto'dan yıllık 700 bin euro alan Querasma, Galatasaray'dan 2'şer milyon eurodan 3 yıllık sözleşme istiyor. Porto da 2 milyon euro talep ediyor. Bu arada yeni stadını yıldız bir isimle açmayı planlayan Bursaspor da Q7 ile ilgileniyor ve bu konudaki girişimlerini ısrarlı bir şekilde sürdürüyor.
(Bugün)
 
Fenerbahçe'nin gözdesine Galatasaray kancası!

Galatasaray yönetimi, forvet transferinde bomba patlatmaya hazırlanıyor. Sarı-Kırmızılıların listesinde iki isim ön plana çıktı. Daha önce takipte olunan Schalke’den Klaas Jan Huntelaar için görüşmeler ivme kazanamadı.
Hollandalı golcünün disiplin sorunları Galatasaraylı yöneticilerin geri adım atmasına neden oldu. Santrafor mevkiinde nabız yoklamalarını sürdüren Cimbom’da iki İspanyol futbolcu Juventus’tan Fernando Llorente ve Tottenham’dan Roberto Soldado isimleri öncelik kazandı. İdareciler, iki oyuncu için gerekli araştırmaları yaptı. 11 Temmuz’daki genel kurulda yüklü bir miktarda ek bütçe talep edilecek. İstenen sonuç çıkarsa söz konusu oyuncular için düğmeye derhal basılacak.
 
Soldado şoku: 18 milyon euro

Öte yandan Yönetimin forvet adayları arasında olduğu iddia edilen Roberto Soldado ile ilgili şok edici bir gelişme yaşandı... İngiliz basınında çıkan haberlere göre, Tottenham Hotspur kulübü, İspanyol yıldızın bonservis ücretisi 18 milyon Euro olarak belirledi. Bu gelişme sonrasında Galatasaray bu transferden de vazgeçme durumunda kaldı. Ada basını, Tottenham Hotspur'un belirlediği rakamın beklentilerin çok üstünde olduğunu ifade etti.
 
Şili'nin Pitbull'u Galatasaray'a!
Melo'ya 'gitti' gözüyle bakan yönetim, Lucas Leiva ve Gökhan İnler'in ardından Gary Medel'i de listeye aldı Savaşçı futboluyla tanınan ve Melo gibi lakabı 'Pitbull' olan 27 yaşındaki Şilili için İnter'e teklif yapılacak
Lucas Podolski ile anlaşan Galatasaray'da rota ön libero transferine kırıldı. Felipe Melo'nun ayrılacağına kesin gözüyle bakan sarı-kırmızılılar, Liverpool'lu Lucas Leiva ve Napoli'den ayrılacak olan Gökhan İnler için ön temasları sürdürürken, bir isim daha listeye eklendi. Yönetimin, İnter'in Şilili oyuncusu Gary Medel'i de takibe aldığı belirtiliyor. 27 yaşındaki oyuncu ile önümüzdeki günlerde bir görüşme yapılacağı, olumlu yanıt alınması halinde İnter'le pazarlıklara başlanacağı kaydedildi. Bonservis bedeli 8 milyon euro olan Medel, bu sezon Serie A'da 35 maça çıkıp, 2 asist yaptı. Sezon boyunca 11 sarı, 1 kırmızı kart gören Medel, 'savaşçı' tarzıyla biliniyor ve lakabı tıpkı Melo gibi 'Pitbull'!
Gökhan İnler'e Watford kancası
Bu arada Gökhan İnler'de Aslan'a rakip çıktı. Ada basını, Premier Lig'e yükselen ve flaş transferleriyle dikkat çeken Watford'un da Türk oyuncuya talip olduğunu duyurdu.
 
Bruma'ya Everton'dan 10 milyon euro...
Real Sociedad ve Sporting Lizbon'un kiralamak istediği Bruma'ya Everton da talip oldu. İngiliz ekibinin, iki takımın aksine satın alma teklifi ile geldiği ve 10 milyon euro bonservis bedeli önerdiği belirtildi.
Gençlere yatırım yapan Everton'un, Bruma'nın Ada'da patlama yapacağını düşündüğü ifade edildi. Bruma için Sociedad 1 milyon 750 bin euro kiralama bedeli+8 milyon euro satın alma opsiyonu, Sporting ise bedelsiz kiralama önermişti.
 
İşte Galatasaray'ın yeni Popescu'su

İtalyan ve İngiliz basınından çıkan haberlere göre Galatasaray, Rumen stoper Vlad Chiriches ile anlaştı.

Babasının Avusturya kampına gelerek Cüneyt Tanman ile görüştüğü Vlad Chiriches için rakamlarda ortaya çıkmaya başladı.
Galatasaray'ın Rumen stoper için 5 milyon Euro'ya kadar çıktığı Tottenham'ın ise 7 milyon Euro'da direttiği iddia edildi. Rumen Pro Sport ve İngiliz Daily Mail gazeteleri, Galatasaray'ın Rumen oyuncuyu yılda 3 milyon eurodan 4 yıllık anlaşma ile ikna ettiğini yazdı.

25 yaşındaki Rumen stoper, geçen sezon sadece 10 Premier Lig maçında forma giyebildi. 2013 yaz transfer döneminde 9.5 milyon Euro'ya S.Bükreş'ten transfer edilen tecrübeli defans oyuncusu, sürekli forma giymek istediği için İngiliz kulübünden ayrılmaya sıcak bakıyor.
 
Back
Yukarı