AtesClup.Com Kaldığı Yerden Devam Ediyor!

atmaca

Genel Yönetici
Staff member
27 Mart 2008
4.344
908
163
37
Gaziantep
www.mrvisor.net
Tuttuğu Takım
GALATASARAY
Değerli AtesClup üyeleri, bildiğiniz üzere forumumuz uzun bir zamandır çeşitli nedenlerden dolayı kapalıydı. Aslında uzun uzun başımızdan geçen şanssızlıkları, yediğimiz dost kazıklarını anlatmak isterdim ama hem anlatmaya değmez hem de sizlere okuyarak zaman kaybı yaşatmak istemem. Her neyse, sitemiz an itibari ile yayın hayatına kaldığı yerden devam etmektedir. Tüm dostlarımızı sitemize bekliyoruz. Duyanlar duymayanlara söylesin. :)

Not: Sitemiz üzerinde gezerken karşılaştığınız hataları, eksiklikleri ilgili başlık altından belirtirseniz memnun oluruz.

• Like
Reactions: Hakan Koray
Ce: AtesClup.Com Kaldığı Yerden Devam Ediyor!

ellerine saglık agey inş eskisi gibi oluruz

eline saglık apocan

Çok uğraştım vBulletinden XenForo'ya dönüştürmek için. Hatta hosting firmasıyla zıtlaşma noktasına geldi sunucu ayarları yüzünden neyse ki kendi yöntemlerimle çözdüm olayı. :D

• Like
Reactions: Hakan Koray
başarılarının devamını dilerim apocan:D

Ancak olayı bu kadar zorlaştırmaları müşteriye "ayıplı hizmet" vermek demektir. Müşteri olarak diyoruz, sizin güvenlik ayarlarınız yüzünden sistemi oturtamıyoruz, çileden çıkarıyorlar. :) Bütün çileyi de sitemizi temsilen Supervisor çekti tabii ki. Ne diyelim, bütün zorluklara rağmen başardı. Helal olsun. :)

• Like
Reactions: atmaca
Güvenlik zaafiyetinden çok korktuklarından bunu yapıyorlar. Argoda bir terim var bununla ilgili ama söylenecek yer değil. Anlayan anlamıştır. :)

adamlar en azından dolandırmıyor agey

bişe olmaz idare et abisi