Circle Lens

Aşk'a İnanmışt'ı

Genel Yönetici
Staff member
Katılım
28 Mart 2008
Mesajlar
23.243
Tepki puanı
2.147
Puanları
163
Yaş
40
Bulunduğu Yer
ŞANLIURFA
Tuttuğu Takım
GALATASARAY
attachment.php

Daire kontakt lens olarak da bilinir, circle lens, büyük göz, kontakt lens ve daire lens , kozmetik kontakt lens gözün irisini daha büyük yapar; bu ürün, Doğu Asya kökenlidir. Kore Circle Lens olarak ta bilinir.

Tasarım
Daire kontakt lensler gözleri daha büyük gösterir ve bir çok renk ve efektif halleri mevcuttur. Circle Lensler Japonya, Çin, Kore ve Tayvan moda trendidir. Satılan normal kontakt lenslerin çapı Amerika Birleşik Devletleri ortalama kozmetik daire kontakt lens çapına benzer, 14mm-16mm Daire kontakt lensler sadece göz iris kapsayan alanlarda renkli lensler iki tür arasındaki fark, ancak objektif, ekstra geniş dış kenarı da belirgindir. Sonuç, daha büyük, daha geniş iris görünümü ve büyük, bebek gibi gözleri bir yanılsama yaratmaktır . Ortasındaki optik bölge şeffaf ve net bir vizyon sağlamak için yeterince büyüktür .

Lensler, Asya gençler ve genç yetişkinler arasında popülerdir. Birçok kişi daire lensler tıbbi cihaz daha ziyade bir moda aksesuarı olarak kullanır. Bunlar genellikle anımsatan bir görünüm yaratmak için kullanılan anime karakterleridir. Ayrıca Kawaii anime-gibi özellikleri veya büyük gözleri ile karakterize görünüm oluşturmak için kullanılır.

Riskler
Bu lenslerin kalitesi ile ilgili birçok sorunlar ortaya çıkmıştır . Şu anda çemberin sağlık hizmetlerinin onayı olmadan kontakt lensler satan şirketler hala vardır. Birçok daire lensler lenslerin üretim üzerinde herhangi bir kurallar ya da denetim vardır, Asya ülkelerinde üretilmektedir .
 
paylaşım için teşekkürler
 
Back
Yukarı