Uyarı: Buradaki resimler eğlence amaçlıdır, kesinlikle alkol tüketimini özendirme amacı yoktur.
atmaca Genel Yönetici Staff member Katılım 27 Mart 2008 Mesajlar 4.373 Tepki puanı 914 Puanları 163 Yaş 35 Bulunduğu Yer Gaziantep Tuttuğu Takım GALATASARAY 23 Kasım 2009 #1 Uyarı: Buradaki resimler eğlence amaçlıdır, kesinlikle alkol tüketimini özendirme amacı yoktur.
Hakan Koray Demirbaşlardan Katılım 3 Ocak 2009 Mesajlar 1.296 Tepki puanı 805 Puanları 113 Tuttuğu Takım Takım Tutmuyorum 23 Kasım 2009 #2 Ce: Hizmette sınır yokmuş (Yeni Rakı) o uyarıyı da nasıl koyarmış ööf amma tasarımcı düşünceleri var adamların!!! tövbee bi bu eksikti değil mi?
Ce: Hizmette sınır yokmuş (Yeni Rakı) o uyarıyı da nasıl koyarmış ööf amma tasarımcı düşünceleri var adamların!!! tövbee bi bu eksikti değil mi?
_masal_ Özel Üye Özel Üye Katılım 24 Ekim 2009 Mesajlar 1.313 Tepki puanı 308 Puanları 83 Bulunduğu Yer geLeceK karaNLık göLgeLEriNi ßize doğRu uZatmaKta Tuttuğu Takım GALATASARAY 23 Kasım 2009 #3 Ce: Hizmette sınır yokmuş (Yeni Rakı) hahahaha bayıLdımmm bunLara
R Ruhum Yorgun Konuk 23 Kasım 2009 #4 Ce: Hizmette sınır yokmuş (Yeni Rakı) hehehehe ben hepsinden istiyorum çok canım çekti eyvallah...
_Ezel_ Özel Üye Özel Üye Katılım 30 Mayıs 2008 Mesajlar 4.865 Tepki puanı 1.459 Puanları 113 Tuttuğu Takım BEŞİKTAŞ 24 Kasım 2009 #5 Ce: Hizmette sınır yokmuş (Yeni Rakı) hepsi birbirinden hoşanestezide yeni döneme bayldım amateşekürler
Ce: Hizmette sınır yokmuş (Yeni Rakı) hepsi birbirinden hoşanestezide yeni döneme bayldım amateşekürler
Aşk'a İnanmışt'ı Genel Yönetici Staff member Katılım 28 Mart 2008 Mesajlar 23.235 Tepki puanı 2.145 Puanları 163 Yaş 39 Bulunduğu Yer ŞANLIURFA Tuttuğu Takım GALATASARAY 24 Kasım 2009 #6 Ce: Hizmette sınır yokmuş (Yeni Rakı) alkol iyi bi yol degil saol apocan
ozgurdusler01 Özel Üye Özel Üye Katılım 13 Kasım 2009 Mesajlar 7 Tepki puanı 0 Puanları 1 Yaş 33 Bulunduğu Yer Gaziantep Tuttuğu Takım GALATASARAY 23 Aralık 2009 #7 Ce: Hizmette sınır yokmuş (Yeni Rakı) abdullah bunları seninde kullanmanı şiddetle tavsiye ederim kanka )
Ce: Hizmette sınır yokmuş (Yeni Rakı) abdullah bunları seninde kullanmanı şiddetle tavsiye ederim kanka )
atmaca Genel Yönetici Staff member Katılım 27 Mart 2008 Mesajlar 4.373 Tepki puanı 914 Puanları 163 Yaş 35 Bulunduğu Yer Gaziantep Tuttuğu Takım GALATASARAY 23 Aralık 2009 #8 Ce: Hizmette sınır yokmuş (Yeni Rakı) Allah rızası için bir gün de bana laf atma be. İki lafından biri benim be. İnsaf yahu.
Ce: Hizmette sınır yokmuş (Yeni Rakı) Allah rızası için bir gün de bana laf atma be. İki lafından biri benim be. İnsaf yahu.
ozgurdusler01 Özel Üye Özel Üye Katılım 13 Kasım 2009 Mesajlar 7 Tepki puanı 0 Puanları 1 Yaş 33 Bulunduğu Yer Gaziantep Tuttuğu Takım GALATASARAY 23 Aralık 2009 #9 Ce: Hizmette sınır yokmuş (Yeni Rakı) Supervisor dedi: Allah rızası için bir gün de bana laf atma be. İki lafından biri benim be. İnsaf yahu. Click to expand... Canım Benim Sana Takılmadan Hayatın Bir Tadını Alamıyorm. Herşeyi İste Ama Bunu Benden ve Erkan'dan İsteme
Ce: Hizmette sınır yokmuş (Yeni Rakı) Supervisor dedi: Allah rızası için bir gün de bana laf atma be. İki lafından biri benim be. İnsaf yahu. Click to expand... Canım Benim Sana Takılmadan Hayatın Bir Tadını Alamıyorm. Herşeyi İste Ama Bunu Benden ve Erkan'dan İsteme