Selamun Aleykum İSLAM'iyetle İlgili Arayıpta Bulamadınız Herşey Bu ßaşlık Altında Site ßenim diye Yanlış Anlaşılma Olmasın Sadece ALLAH Celle Celeluhu rızası İçin Hizmete Sunulmuştur İnşAllah Sizlerde Pay Biçersiniz. Selam Ve Dua İle.. GİRİŞ BURDAN
Site güzel biraz elden geçmesi gerek gibi geldi bana Funpic'te kolay kolay lisanssız yazılım barındırmazlar ama sana kıyak geçmişler
Selamun Aleykum Elden Geçirecek Durum Kalmadı 3.5.x Bana Böyle Bir Site Göster Tebrik Edeyim Seni Ama Şu Gerçek Görünüş Falan Pek Önem Taşımıyor Önemli Olan İçindeki Bilgiler Selam Ve Dua İle umarım İfade Edebilmişimdir... DipNot: Elden Geçirecek Kimse Yok Artı ßen Süper Bir Tasarımcıyım :halay:... Siteyi Kurdugum Tarih 2007 Mayıs...
Dengesizin biri sürüm açıklarından girip hacklerse ( inş olmaz ) o zaman bilgileri görürsün Forum sistemlerinin güvenli olması için son sürümlerde olması gerekli. Güzel bi site yapmışsın emeğin boşa düşmez inş.
Ne Dengeli Dengesizler Geldi Geççti Hack Konusunda İçimiz Rahat Açık Arasınlar Dursunlar Sitenin En Kuytu Köşesine Kadar Kendi Yöntemlerimi Koymuşum Sürüme Gelince Şimdiye Kadar Yükseltmeyi Düşünmedim İlerde ßelki Selam Ve Dua İle Selamun Aleykum.
Selamun Aleykum Tamam'dır Dostum Açıldı Ama İçindeki Bilgiler Komple Silindi İnşAllah Eski Halini alacaktır Hatta Eskisinden daha İyi Olacagına İnanıyorum Selam ve Dua İle DipNot: Kafamı Karıştırdınız Sürüm Sürüm diye ßende Upgrade Yaparken Yedek Almadım Site dataBase Hatası Verdi Silip Yeniden Yükledim 3.5.X Çok İyi İşimi Görüyor Yükseklerde Gözüm Yok Neyse Eskisinden Daha Güzel Olur İnşAllah :happy0062: