Microsoft: Windows 7'nin Planlanan Çıkış Tarihi 2010'dur

atmaca

Genel Yönetici
Staff member
Tuttuğu Takım
GALATASARAY
Geçtiğimiz hafta Bill Gates'in yeni Windows işletim sisteminin gelecek sene kullanıma hazır hale geleceğini beyan etmişti. Her ne kadar bu habere birçok kişi sevinmiş olsa da (çünkü birçoğu Windows Vista'nın sorunlarına bir türlü alışamamış kullanıcılardan oluşmakta), Windows 7'nin son kullanıcı sürümü 2010'dan önce hazır olmayacak. Yani, Windows Vista'nın şaşalı çıkışından tam üç yıl sonra bizlerle beraber olacak.
Neden mi? Microsoft, Gates'in sarf ettiği sözlere sonunda bir açıklık getirdi ve Windows 7'nin "deneme sürümünü" kastettiğini söyledi. Aşina olduğumuz üzere Microsoft yeni işletim sistemi hakkında daha fazla bilgi vermekten kaçındı. Sadece Windows 7'ye has araç ve özelliklerin olup olmayacağını bilmek şüphesiz ki güzel olurdu. Ancak Microsoft'un sessiz kalışı daha önce Windows Vista işletim sistemi satın almış olanların "pişman olmamalarını" sağlamak ve Vista işletim sistemi hakkında olumsuz görüşleri olanların eleştiri yağmuruna tutulmamak içinse mantıklı dayanakları var denebilir.

şahsen kopya xp kullanıyorum ama elimin altında orjinal vista cd.si var napayım ben vistayı ve sorunlarını xp bana fazlasıyla yetiyor

amanya herseyi cabuk tüketiyoz bari bu gec olsun gerci atmaca için 2010 gec olar ama beklesin artık:D

evet azcık beklesin =))

o bekleyemez:D

Back
Yukarı