Aşk'a İnanmışt'ı

Genel Yönetici
Staff member
Katılım
28 Mart 2008
Mesajlar
23.243
Tepki puanı
2.147
Puanları
163
Yaş
40
Bulunduğu Yer
ŞANLIURFA
Tuttuğu Takım
GALATASARAY




Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin, SBS başvuru süresinin 29 Temmuz'a kadar uzatıldığını açıkladı.

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin, sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan, veli ve öğrencilerden gelen talepler üzerine mağduriyet olmaması amacıyla Seviye Belirleme Sınavı (SBS) tercihlerinin 29 Temmuz’a kadar uzatıldığını duyurdu.
Müsteşar Tekin, şunları yazdı:
“Değerli arkadaşlar bilindiği üzere 2013 yılı yer değiştirme takviminde iller arası yer değiştirme başvurusu sonuçlarının ilanı için 21 Temmuz tarihi belirlenmişti. Bu durumda iller arası yer değiştirme talebinde bulunan ve çocuğu SBS tercihi yapacak öğretmenlerimizin bir mağduriyeti gündeme gelmiş ve konu ile ilgili olarak Sayın Bakanımıza yoğun talepler ulaşmıştır.
Sınav ve yer değiştirme takviminde başkaca hiçbir mağduriyete yer vermeyecek bir biçimde SBS ile ilgili son başvuru tarihi 29 Temmuz 2013 tarihine uzatılmıştır. Bu durumda 26 Temmuz tarihinde iller arası yer değiştirme sonuçları açıklanan öğretmen arkadaşlarımız ve diğer bütün velilerimiz çocuklarının tercihlerini rahatlıkla yapabileceklerdir. Sonuçların bütün öğretmen arkadaşlarımız ve bütün veliler için hayırlı olmasını dilerim.”
 
Back
Yukarı