Trabzonspor'da transfer sıkıntısı!

Aşk'a İnanmışt'ı

Genel Yönetici
Staff member
Katılım
28 Mart 2008
Mesajlar
23.243
Tepki puanı
2.147
Puanları
163
Yaş
40
Bulunduğu Yer
ŞANLIURFA
Tuttuğu Takım
GALATASARAY
Trabzonspor'da teknik direktör sorununu henüz çözüme kavuşturamayan yönetim, futbolcu transferinde de ciddi bir adım atamadı.
Kanadalı Hutchinson'un transferinde bir türlü mutlu sona ulaşamayan bordo - mavililer, gündemindeki Engin, Kerim ve Tjikuzu'yu da henüz renklerine bağlayamadı.
Turkcell Süper Ligi'nde yeni sezon öncesi ciddi sıkıntılarla boğuşan Trabzonspor'da taraftarlar teknik adam sorununun çözülmeyişi nedeniyle kombine kartlara fazla ilgi göstermiyor.
Geçtiğimiz sezona 23 yeni transferle, 17 bin kombine satarak giren bordo - mavililer bu sezon ise sadece Ferhat Öztorun'la sözleşme imzaladı, Zafer Yelen'le ise ön protokol yaptı.
Teknik adam transferi konusunda ise Sven Göran Eriksson, Alberto Zaccheroni, Luis Fernandez ve Vahid Halilhodziç'le temaslarını sürdüren bordo - mavili yönetime, camiadan da bu sorunu bir an önce gidermeleri için yoğun baskı geliyor.
HALİLHODZİÇ İSMİ BEĞENİ TOPLUYOR
Bu arada Trabzonspor'da görüşülen teknik adamlar içinde geçmişte de bordo - mavili kulübü çalıştıran ve, "Bir gün mutlaka bu takıma geri döneceğim" diyerek, Trabzon'dan duygusal bir şekilde ayrılan Boşnak teknik adam Vahid Halilhodziç'in ismi taraftarlardan destek görüyor.
Halilhodziç'in tekrar takımın başına geçmesi için forum sitelerinde sayfalar açan taraftarlar, camianın da yönetime bu teknik adam konusunda baskı yapmasını istiyor. Yerel medya da Halilhodziç'in takımın başına geçmesi ve yanına iki yerli antrenörün verilmesi için yönetime öneride bulunur haberler yapıyor.
Öte yandan yabancı futbolcu arayışlarında Kopenhag'ın Kanadalı oyuncusu Atiba Hutchinson'un transferine yoğunlaşan bordo - mavili yöneticiler, Danimarka kulübünü bu futbolcuyu satmasını konusunda ikna edemedi.
Hutchinson transferinde yaşanan pürüzler beklemeye çekilen ve alternatif isim olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor'lu Razundara Tjikuzu'nun transferine yönelen Trabzonspor, İstanbul ekibinin bu futbolcunun bonservis bedelinde indirime gitmeye yanaşmaması nedeniyle istediği sonuca ulaşamadı. Bonservisi elinde olan Kerim Zengin'in de yıllık 1 milyon Euro talep etmesi nedeniyle geri adım atan bordo - mavili yöneticiler, Engin Baytar'ın bonservisi için ise Gençlerbirliği kulübüyle temaslarını sürdürüyor.
 
Back
Yukarı