Erkek Kadın Bot Modelleri

cansupekin

Yeni Üye
Katılım
25 Eylül 2017
Mesajlar
9
Tepki puanı
2
Puanları
3
Yaş
33
Tuttuğu Takım
Diğer
Nasıl Giyilir? kategorimizde havaların soğumasıyla birlikte çizmelere ve botlara yer vermek istedim. Botlar ve çizmeler çok farklı ayakkabılar oldukları için kullanımları ve kombinlenecek olan parçaları kesinlikle karıştırılmamalıdır. Bir de şöyle önemli bir ayrıntı var ki kısa boylu hanımların en sık yaptığı yanlışlardandır. Kısa boylu hanımlar ısrarla uzun çizme giyiyorlar. Bu tamamen yanlış bir tercih. Boyların daha kısa durmasını istiyorlarsa elbette bir problem yok ama istemiyorlarsa uzun hele hele diz üstü çizmelerden uzak durulmalı.

Aşağıda görsellerini göreceğiniz kısa botlarda olduğu gibi tayt ve skinny jean giyilebilir. Bu ek bir de kalın kilotlu çorapları dahil edebiliriz. Onun dışında kısa kadın bot ve erkek bot modelleri mini elbiseler ile de harika bir uyum yakalayacaktır. Bu anlamda kısa çoraplarla yapılan mini elbise ve bot kombini hem salaş görünümü yakalar hem de şıklığı!

Dar kot pantolon ile yapılan kısa bot modeli kombini oldukça başarılı. Şu sıralar önü eskimiş görünümlü süet deri bot modelleri çok moda! Bir yandan da trendlerden bahsetmemek olmaz değil mi?
 
Last edited by a moderator:
Back
Yukarı