Aşk'a İnanmışt'ı

Genel Yönetici
Staff member
Katılım
28 Mart 2008
Mesajlar
23.243
Tepki puanı
2.147
Puanları
163
Yaş
40
Bulunduğu Yer
ŞANLIURFA
Tuttuğu Takım
GALATASARAY
Fenerbahçe transfer haberleri son dakika her gün sayfamız güncellenecektir.
fenerbahce-den-iki-tapuya-18-milyon--5713336.Jpeg

Fenerbahçe'den iki tapuya 18 milyon!
Fenerbahçe, Fernandao ve Şener operasyonu için bir serveti gözden çıkardı. Brezilyalı için Atletico Paranaense'ye 5 milyon dolar ödenecek. Şener'in serbest kalma tazminatı ise 5 milyon TL. Futbolculara verilecek 30 milyon TL ile birlikte maliyet 48 milyona yaklaştı.

Brezilyalı için Atletico Paranaense'ye 5 milyon dolar ödenecek.
Şener'in serbest kalma tazminatı ise 5 milyon TL. Futbolculara verilecek 30 milyon TL ile birlikte maliyet, 48 milyona yaklaştı.

4. YILDIZ sezonunda şampiyonluğu G.Saray'a kaptıran EBahçe, gelecek sezona damga vurmak adına transfere çok hızlı girdi. Sarı-Lacivertliler, Bursaspor'un iki yıldızı Fernandao ile Şener Özbayraklı'yı 48 milyon TLllik bir operasyonla renklerine bağladı. 25 yaşındaki sağ bek Şener ile 28 yaşındaki golcü Fernandao'nun tapusuna ödenecek toplam rakam 18 milyon TLyi buluyor.
Sambacı golcü için kulübü Atletico Paranaense'ye 5 milyon dolar (13 milyon 416 bin 626 TL) ödenecek.

MİLLİ TAKIMIN SAĞ BEKİ ARTIK F.BAHÇELİ

Fernandao da 3 yıl için FBahçe'den 5 milyon 700 bin dolar (15 milyon 295 bin 805 TL) alacak. Fernandao'nun tapusuyla birlikte 3 yıllık faturası 29 milyon TLye ulaşıyor.
Bursa'nın milli sağ beki Şener'in 2016 yılma kadar kulübüyle sözleşmesi var. Sözleşmesindeki serbest kalma tazminatı 5 milyon TL. 5 milyonu Bursa'nın kasasına koyan takım Şener'i alabiliyor. FBahçe de bu rakamı yatırıp, mutlu sona ulaşacak.

ÜSTÜNE MENAJERLERE DE KOMİSYON VAR

Bursa'dan yıllık 600 bin TL alan milli futbolcunun FBahçe'de kazanacağı yıllık ücret ise 1.5 milyon euro olacak. 3 yıl sonunda eline 4.5 milyon euro yani 13 milyon 678 bin 969 TL geçecek. Şener'in faturası böylece 19 milyon TLye ulaşıyor. 29 milyon TLlik Fernandao ve 19 milyon TLlik Şener için FBahçe'nin kasasından menajerlere ödenecek komisyon ile birlikte 48 milyon TLye kadar yaklaşan bir para çıkacak.

(Akşam)

 
gunun-bomba-transfer-haberleri-9-haziran-2015--5725821.Jpeg


Fenerbahçe'ye ''koca ayak'' gelecek!

Fenerbahçe yönetimi yeni teknik direktör konusunda ''koca ayak'' lakaplı Edgardo Bauza'yı da gündemine aldı.

Fenerbahçe'de Başkan Aziz Yıldırım'ın "ben bile hocayı bilmiyorum" dediği kadar çıktı...
Sarı-lacivertli ekibin yeni hocası hakkında bomba Arjantin'den patladı! Güney Amerika'ya yayın yapan Fox Sports geçen sezon San Lorenzo'ya Güney Amerika'nın Şampiyonlar Ligini kazandıran teknik direktörü Edgardo Bauza'ya Türkiye yolunun açıldığını izleyenlerine duyurdu.

Daha önce Quito takımıyla Ekvador tarihinin ilk Libertadores kupasını da kazanan 58 yaşındaki Bauza'nın bu kez çok daha göz önünde olacağı bir işe hazır olması gerektiği bildirildi. Fenerbahçe'nin Bauza'yı takımın başına getirmek istemesinin nedeninin; Mourinho, Guardialo gibi "kazanan" Avrupalı teknik adamların istekleri yanında "koca ayak" lakaplı teknik adamın makul ve hevesli tutumunun yattığı iddia edildi.

(Fotospor)

 
13.jpg


Belçika'nın Ronaldo'su Mirallas Fenerbahçe'ye!


Fransız medyası, F.Bahçe'nin Mirallas için Everton'la pazarlık halinde olduğunu duyurdu. Her iki kanatta da oynayabilen 27 yaşındaki Belçikalı oyuncuyla Liverpool, Monaco ve A. Madrid'in de ilgilendiği ancak en iyi teklifi F.Bahçe'nin sunduğu belirtildi.
Fernandao'yu resmen açıklamasa da renklerine katan, ikinci bir santrfor için de çalışmalarını dört koldan sürdüren Fenerbahçe, kanatlara yapacağı takviyeler için de çok önemli mesafeler kat etti. Nani'yi renklerine katması artık an meselesi olan sarı-lacivertli ekip, Everton'ın sol kanat oyuncusu Kevin Antonio Mirallas'ın da transferini gerçekleştirmeye çalıştığı ortaya çıktı. Fransız Diables Rouges sitesi, Fenerbahçeli yetkililerin Mirallas transferini gerçekleştirmek üzere Londra'da olduğunu yazdı. Site, yetkililerin kim olduğu hakkında bilgi vermezken, operasyonu yürüten kişinin sportif direktör Giuliano Terraneo olabileceği vurgulandı.8.4 MİLYON EURO'YA ALDI

27 yaşındaki Belçikalı oyuncu için Liverpool, Atletico Madrid ve Monaco'nun da devrede olduğu öne sürülürken, en iyi fiyatı veren Fenerbahçe'nin daha avantajlı konumda bulunduğu belirtildi. Bu sezon Everton ile 36 resmi maça çıkan Mirallas, rakip ağları 11 kez havalandırdı. Everton'ın 2012'de 6 milyon sterline (yaklaşık 8.4 milyon euro) Oympiakos'tan transfer ettiği Mirallas'ın İngiliz ekibi ile 1 yıllık daha kontratı var.
 
Van Persie'ye çılgın teklif!

Temasların 2 hafta önce başladığı, teklifin ise sportif direktrö Terraneo tarafından yapıldığı bildirildi. F.Bahçe'nin, Van Persie'ye yıllık 4.5 milyon Euro ve ilaveten 5 milyon Euro imza parası önerdiği ifade edildi.
Fenerbahçe'nin Manchester United'ın golcü oyuncusu Robin van Persie'ye 3 yıllık teklif götürdüğü bildirildi. İtalyan La Gazzetta dello Sport'un haberine göre, sarı-lacivertli kulübün sportif direktörü Terraneo'nun İngiliz ekibi Manchester United'ın golcüsü Robin van Persie'ye 3 yıllık kontrat önerdiği öne sürüldü. Adı daha önce de Fenerbahçe ile anılan yıldız oyuncunun transferinde önemli bir aşama kaydedildiği belirtilen haberde ayrıca, temasların iki hafta önce başladığı kayde- dildi. Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldıza yıllık 4.5 milyon Euro garanti para, 5 milyon Euro da imza parası verilecek. Van Persie garanti ücret dışında maç başına para da alacak. Manchester United'ın Fenerbahçe'ye bonservis ücretinde kolaylık sağlayacağı ifade ediliyor. Fenerbahçe'nin 6 milyon Euro civarında bonservis ödeyeceği belirtiliyor.
HOLLANDA MİLLİ TAKIMI'NIN DA EFSANESİ OLDU...

2012-2013 sezonunda Manchester United'a transfer olan Persie, 3 sezondur İngiliz ekibinde forma giyiyor. Geçtiğimiz sezon Premier Lig'de 27 karşılaşmaya çıkan yıldız isim, rakip fileleri 10 kez havalandırma başarısı gösterdi. Hollandalı yıldız 2004 ile 2012 yılları arasında Arsenal takımının formasını giydi. 194 maçta 96 kez rakip fileleri sarstı. 1.88 boyundaki Persie, Hollanda Milli Takımı'nda da 98 maçta 49 gole imza atmayı başardı.
 
Fenerbahçe Lucescu'nun yıldızı Luiz Adriano ile anlaştı!

Fenerbahçe, Mircea Lucescu'nun çalıştırdığı Shakhtar Donetsk'in Brezilyalı golcüsü Luiz Adriano ile prensipte anlaştı. Adriano, geçen sezon Şampiyonlar Ligi’nde bir maçta 5 gol atarak Messi’nin rekoruna ortak oldu.
Fenerbahçe yeni forvetini Ukrayna’da buldu. Sarı lacivertliler uzun süredir yürüttükleri temaslar sonrası Shakhtar Donetsk oyuncusu Luiz Adriano ile büyük oranda anlaştı. şampiyonlar ligi’nde geçtiğimiz sezon BATE Borisov’u 7-0 yendikleri maçta 5 gol birden atarak, Devler Ligi’nde bir maçta en çok gol kaydeden futbolcu unvanını Messi ile paylaşan sambacı, tam bir ceza alanı golcüsü. Adriano, geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi’ni 10’ar golle kapatan Messi, Ronaldo ve Neymar’ın ardından 9 golle takipteydi. Shakhtar ile büyük başarılar elde eden Adriano zaman zaman Brezilya Milli Takım forması da giyiyor.
YENİ FORVET 28 YAŞINDA

Daha önce transferi noktalanan Bursasporlu Fernandao ile birlikte sarı lacivertlilerin iki yeni forvetinden biri olacak Adriano, 28 yaşında ve Shakhtar ile 161 lig maçına çıkıp 77 gol kaydetti. Yıldız golcüye bonservis ücreti ödemeyecek olan sarı lacivertliler yüksek bir yıllık ücret teklif ettiler. Ancak bu rakam bu aşamada gizli tutuluyor. Luiz Adriano transferinin gerçekleşmesinin önünde ciddi bir engel kalmadığı, bu hafta içinde resmi açıklamanın yapılabileceği öğrenildi.
SHAKHTAR TARİHİNİN EN GOLCÜ OYUNCUSU

Babası bir kimya fabrikasında güvenlik görevlisi, annesi ev hanımı olan Luiz Adriano’nun dört kardeşi var. İki kardeşi de kendisi gibi futbol oynuyor. Romario ile Ronaldo hayranı olan ve Shakhtar Donetsk forması ile Avrupa’da kendine yer edinen Luiz Adriano, Ukrayna’da 264 karşılaşmada forma giyip, fileleri 129 kez havalandırdı.
6 LİG ŞAMPİYONLUĞU KAZANDI

Adriano, 6 lig şampiyonluğunun yanı sıra 1 de Avrupa Ligi kupası kazandı. Bunun yanı sıra 4 Ukrayna Kupası, 5 Süper Kupa şampiyonluğu yaşayan Adriano, 2007’den beri formasını giydiği Shakhtar’ın tarihteki en golcü futbolcusu unvanının da sahibi durumunda.
 
F.Bahçe'den Ozan Tufan'a karşılık Holmen, Serdar ve 3 milyon euro!
Transferde durmak bilmeyen Fenerbahçe, bir flaş hamlede daha bulundu.
Sarı-lacivertliler, Bursa'dan Ozan Tufan'ı resmen istedi. Genç yıldıza karşı sunulan teklifin Holmen+Serdar Kesimal+3 milyon euro olduğu belirtildi.
Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı'nın, Fenerbahçe'den paranın 4 milyon euro'ya yükseltilmesini istediği öğrenilirken, genç yıldızın her an Topuk Yaylası kampına katılabileceği vurgulandı.
 
Back
Yukarı